Voita vuoden kahvit! Osallistu ilmaiseksi.

Päivitys: Arvonta on päättynyt 31.10.2018. Katso tästä vuoden 2019 kahvikampanja.

Nyt laitettiin maailmankirjat todellakin sekaisin, sillä voit voittaa vuoden kahvit – ja täysin ilmaiseksi!

Kolikkopelit ja Lottohullut yhteistyössä jakaa yhdelle voittajalle 60 pakettia kahvia. Arvonta on voimassa 1.10-31.10.2018 ja koskee vain Kolikkopelien uusia asiakkaita. 60 kahvipaketin arvo on huimat 249,50 euroa.

Osallistu arvontaan ja voita vuoden kahvit!

Pystyt osallistumaan arvontaan vain Lottohullut.comin kautta. Joten seuraa alla olevia ohjeita ja olet mukana! Se vie vain muutaman minuutin.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee toimia näin:

  1. Rekisteröidy Kolikkopelien asiakkaasi tämän linkin kautta (Klikkaa tästä)
  2. Osallistut arvontaan vain tämän sivun kautta.
  3. Rekisteröi ilmainen pelitilisi Kolikkopeleille.
  4. Olet mukana arvonnassa!

Lottohullut kahvi kampanja kuva uusi

Tämä on aivan hullu kahviarvonta!

Sanoi yksi tykkääjämme. Ja näin se on. 60 pakettia kahvia tarkoittaa 30 kiloa laatutavaraa eli Juhla Mokkaa. Katsokaas itse miten Kolikkopelit.com kommentoi tätä arvontaa:

”Roisi määrä kahvia!”

Tämä on täysin totta. 60 pakettia kahvia on yli suomalaisen vuosikulutuksen, mutta varmistaa sen että kahvia riittää sitten myös vieraille tarjottavaksi.

Osallistu arvontaan ilmaiseksi tästä ja voita vuoden kahvit!

Kampanja on yksi monista Lottohullujen kampanjoista ja ensimmäisen yhteistyöarvonta Kolikkopelien kanssa. Olemme jakaneet palkintoja itse jo 22 Lottohullulle – täysin ilmaiseksi! Liity näiden voittajien ja yli 40 000 seuraajamme joukkoon.

Haluatko parantaa voittomahdollisuuksiasi? Linkkaa tämä sivu kaverillesi ja pyydä häntä osallistumaan. Kyllähän, jos voitto osuu, tuosta 60 paketista riittää myös jaettavaksi.