Jalkapallon MM-kisat – Voita runsaammin paremmilla kertoimilla

Jalkapallon MM-kisat – Mitä joukkuetta tulet kannattamaan?

Kannatatko naapureita vai lyöttäydytkö ennakkosuosikkien kelkkaan? Mikäli Ruotsin kannattaminen ei ole suunnitelmissa ja uskot ennakkosuosikkeihin niin tässä kampanjassa on paljon etuja – pienellä rahalla! Betsaa 5 € niin saat 20 kertoimen kullekin suosikkimaalle! Eli jos veikkaat 5 € esimerkiksi Saksan puolesta ja Saksa kisat voittaa (kuten usein on käynyt) – niin voitat 100 €.

Vanha sanontahan kertoo, että jalkapallossa pelataan 90 minuuttia ja Saksa voittaa!

Klikkaa tästä lunastaaksesi tarjouksen tai lue lisää.

Ennakkosuosikit Jalkapallon MM-kisoihin

Espanja, Brasilia, Saksa, Belgia, Argentiina ja Ranska lähtevät Kesäkuun 14.päivä alkavissa Jalkapallon mm-kisoissa kamppailemaan futiksen kiistattomasta kruunusta. Naapurimaamme Ruotsi selvitti myös tiensä kisoihin. Venäjä selvitti tiensä kisoihin automaattisesti sillä isäntämaa pääsee aina kisoihin mukaan.

Brasilia on sittemmin edennyt vedonlyöjätoimistojen ennakkosuosikiksi pienimmällä kertoimella. Tämä titteli oli aiemmin vielä Saksan hallussa.

Mikäli suunnitelmissasi oli seurata kisoja ja lisätä jännitystä – tässä kampanjassa nautit isoista voitoista pienellä rahalla.

Miten voitan Jalkapallon MM-kisaveikkauksessa?

Mikäli käytät tätä kampanjaa hyödyksesi ja uskot jonkun ennakkosuosikin voittoon – voit lyödä maksimissaan 5 € vedon yhdelle ennakkosuosikille. Mikäli valitsemasi joukkuee voittaa Jalkapallon MM-kisat palautuu sinulle 100 €. Eli nettoat 95 €.

Onnea peleihin!