Voita vuoden kahvit ilmaiseksi – Kahvikampanja teki paluun!

Lottohullujen huippusuosittu kahvikampanja teki paluun, kenelles lähtee nyt vuoden kahvit kotiin? Jos et jaksa kantaa kahvia kaupasta selkä vääränä, on nyt tarjolla herkullinen etu koko vuodelle 2021! Ja nyt ei puhuta mistään Saludosta tai Rainbowin kahveista, vaan siitä ainoasta ja oikeasta eli Juhla Mokasta!

Lottohullut toimitus on erittäin kova Juhla Mokan kuluttuja

Myös Lottohullut.com toimituksessa hörpitään ”muutama” kupillinen Juhla Mokkaa viikossa!

Avaa tili Kolikkopeleille - Joka kymmenes pelaaja saa vuoden kahvit!

Kolikkopelit ja Lottohullut yhteistyössä jakaa arvonnan voittajille vuoden kahvit, eli 24 pakettia. Tämä laskelma perustuu siihen, että keskimäärin juomme 3 – 5 kuppia kahvia päivässä. Näin 24 paketista riittäisi 5 kupilliseen kahvia per päivä koko vuoden ajan! Yhteensä kuppeja pystyisi keittämään peräti 1 825 kappaletta.

Jos miettii vielä sitä, että nämä kahvit maksaisivat kahvilasta vähintään 1,5 euroa kappale, voisi säästöä melkein 3 000 euron edestä! Pakettien arvo kaupasta ostettuna olisi 130 euroa, joten siihenkin nähden säästöä syntyy kuin itsestään. Osallistu siis kampanjaan tästä!

Osallistu arvontaan ja voita vuoden kahvit!

Näin voitat vuoden kahvit!

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee toimia näin:

  1. Rekisteröidy Kolikkopelien asiakkaasi tämän linkin kautta (Klikkaa tästä)
  2. Talleta sivustolle vähintään 10 euroa (suurempi summa ei paranna mahdollisuuksia voittoon, joten tämä on reilu arvonta)
  3. Vinkki: Muista olla nopea, sillä tämä tarjous päättyy pian eli 31.1.2021

Kolikkopelit.com ylläpito tulee olemaan yhteydessä voittajiin arvonnan päättymisen jälkeen. Kahvit postitetaan voittajan kotiin, joten ketään ei tarvitse tavata jos kahvit sattuu voittamaan.

Mikä on uutta tänä vuonna on se, että arvonta palkitsee useampia pelaajia. Vuonna 2019 vain yksi pelaaja sai 60 pakettia kahvia. Tällä kertaa arvonassa palkitaan joka 10 osallistuja Lottohulluilta! Jos esimerkiksi saamme mukaan menoon 100 Lottohullut lukijaa, tarkoittaa se sitä, että 10 lukijaamme palkitaan!

 

Osallistu arvontaan ja voita vuoden kahvit!

Vuonna 2019 vuoden kahvit matkasivat Rovaniemelle

Edellisin huippusuositun kampanjan voittaja löytyi Rovaniemeltä. Ilahtuneen voittajan tavoitti Kolikkopelit – Sami oli innoissaan kahveista.

Toivottavasti osallistujia löytyy tänäkin vuonna useita!

Haluatko parantaa voittomahdollisuuksiasi? Linkkaa tämä sivu kaverillesi ja pyydä häntä osallistumaan. Kyllähän, jos voitto osuu, tuosta 24 paketista riittää myös jaettavaksi.

Kolikkopelit bonus uusille asiakkaille

Kahviarvonnan lisäksi lunastat mahtavia etuja Kolikkopelien uutena asiakkaana.

  • Saat 100% bonuksen 200 € asti
  • 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta

Viikottaiset, vaihtuvat kampanjat tuovat myös paljon puhtia ja iloa peleihin. Kokeile itse! Rekisteröidy Kolikkopeleille ilmaiseksi tästä.