Voita vuoden kahvit ilmaiseksi – Kahvikampanja teki paluun!

Tämä kampanja on päättynyt. Katso uudet kampanjat, tarjoukset ja edut etusivultamme.

Lottohullujen huippusuosittu kahvikampanja teki paluun, kenelles lähtee nyt vuoden kahvit kotiin? Jos et jaksa kantaa kahvia kaupasta selkä vääränä, on nyt tarjolla herkullinen etu koko vuodelle 2021! Ja nyt ei puhuta mistään Saludosta tai Rainbowin kahveista, vaan siitä ainoasta ja oikeasta eli Juhla Mokasta!

Lottohullut toimitus on erittäin kova Juhla Mokan kuluttuja

Myös Lottohullut.com toimituksessa hörpitään ”muutama” kupillinen Juhla Mokkaa viikossa!

Lottohullut yhteistyössä jakaa arvonnan voittajille vuoden kahvit, eli 24 pakettia. Tämä laskelma perustuu siihen, että keskimäärin juomme 3 – 5 kuppia kahvia päivässä. Näin 24 paketista riittäisi 5 kupilliseen kahvia per päivä koko vuoden ajan! Yhteensä kuppeja pystyisi keittämään peräti 1 825 kappaletta.

Jos miettii vielä sitä, että nämä kahvit maksaisivat kahvilasta vähintään 1,5 euroa kappale, voisi säästöä melkein 3 000 euron edestä! Pakettien arvo kaupasta ostettuna olisi 130 euroa, joten siihenkin nähden säästöä syntyy kuin itsestään.

Näin voitat vuoden kahvit!

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee toimia näin:

  1. Rekisteröidy asiakkaasi tämän linkin kautta (Klikkaa tästä)
  2. Talleta sivustolle vähintään 10 euroa (suurempi summa ei paranna mahdollisuuksia voittoon, joten tämä on reilu arvonta)
  3. Vinkki: Muista olla nopea, sillä tämä tarjous päättyy pian eli 31.1.2021

Ylläpito tulee olemaan yhteydessä voittajiin arvonnan päättymisen jälkeen. Kahvit postitetaan voittajan kotiin, joten ketään ei tarvitse tavata jos kahvit sattuu voittamaan.

Mikä on uutta tänä vuonna on se, että arvonta palkitsee useampia pelaajia. Vuonna 2019 vain yksi pelaaja sai 60 pakettia kahvia. Tällä kertaa arvonassa palkitaan joka 10 osallistuja Lottohulluilta! Jos esimerkiksi saamme mukaan menoon 100 Lottohullut lukijaa, tarkoittaa se sitä, että 10 lukijaamme palkitaan!

Vuonna 2019 vuoden kahvit matkasivat Rovaniemelle

Edellisin huippusuositun kampanjan voittaja löytyi Rovaniemeltä. Ilahtuneen voittajan tavoitti sivusto: – Sami oli innoissaan kahveista.

Toivottavasti osallistujia löytyy tänäkin vuonna useita!

Haluatko parantaa voittomahdollisuuksiasi? Linkkaa tämä sivu kaverillesi ja pyydä häntä osallistumaan. Kyllähän, jos voitto osuu, tuosta 24 paketista riittää myös jaettavaksi.