Voita vuoden kahvit ilmaiseksi – Kahvikampanja teki paluun!

Vielä tämän viikon loppuun asti aikaa voittaa vuoden kahvit – ja täysin ilmaiseksi! Lottohullujen huippusuosittu kahvikampanja teki paluun, kenelles lähtee nyt vuoden kahvit kotiin?

vuoden kahvit 2019

Kolikkopelit ja Lottohullut yhteistyössä jakaa yhdelle voittajalle 60 pakettia kahvia. Arvonta on voimassa 31.3.2019 asti. 60 kahvipaketin arvo on huimat 249,50 euroa.

Osallistu arvontaan ja voita vuoden kahvit!

Näin voitat vuoden kahvit!

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee toimia näin:

  1. Rekisteröidy Kolikkopelien asiakkaasi tämän linkin kautta (Klikkaa tästä)
  2. Siinä kaikki! Olet mukana.

Mikä on uutta tänä vuonna on se, että arvonta koskee myös niitä, jotka ovat Lottohullujen kautta Kolikkopeleille rekisteröityneet. Nykyisenä asiakkaana jokainen 10€ talletus tuo sinulle yhden arpalipun lisää.

Uutena asiakkaana siis lunastat heti yhden arpalipun rekisteröitymisen jälkeen ja sitten jokainen 10€ tuo yhden arpalipun lisää.

Osallistu arvontaan ja voita vuoden kahvit!

Viime vuonna vuoden kahvit matkasivat Rovaniemelle

Edellisin huippusuositun kampanjan voittaja löytyi Rovaniemeltä. Ilahtuneen voittajan tavoitti Kolikkopelit – Sami oli innoissaan kahveista.

Toivottavasti osallistujia löytyy tänäkin vuonna useita!

Haluatko parantaa voittomahdollisuuksiasi? Linkkaa tämä sivu kaverillesi ja pyydä häntä osallistumaan. Kyllähän, jos voitto osuu, tuosta 60 paketista riittää myös jaettavaksi.

Kolikkopelit bonus uusille asiakkaille

Kahviarvonnan lisäksi lunastat mahtavia etuja Kolikkopelien uutena asiakkaana.

  • Saat 500 ilmaiskierrosta ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen.
  • Pelikassa triplana! Ensitalletuksesi triplataan ensitalletuksen yhteydessä

Viikottaiset, vaihtuvat kampanjat tuovat myös paljon puhtia ja iloa peleihin. Kokeile itse! Rekisteröidy Kolikkopeleille ilmaiseksi tästä.