Kolme multimiljonääriä lisää Eurojackpotilla – Suomeen sivuosuma

Eurojackpotin kierros 45 kruunasi 3 uutta multimiljonääriä – mutta taaskaan ei nähty päävoittoa. Eli tälläkin viikolla mennään 90 miljoonan euron merkeissä. Kelle mahtaa nalli napsahtaa tällä viikolla, oletko itse mukana arvonnassa?

Hyppää Eurojackpot arvontaan bonuksen voimin!

Eurojackpot kierroksen voittajat

Kierroksella voittavat numerot olivat 8, 32, 34, 46, 49 ja tähtinumerot 3 ja 5. Lue täältä Eurojackpot historian onnekkaimmista numeroista.pelaa nämä lottonumerot

Päävoitto 5+2 jäi nappaamatta ja voitto siirtyy tälle viikolle 46. 5+1 oikein saaneet, kolme eri pelaajaa, löytyivät kaikki Saksasta… 5+1 osuma kruunasi multimiljonäärit saksaan ja voittona jokaiselle napsahti 7.5 miljoonaa euroa.

Suomeen isoin Veikkauksen ilmoittama voittorivi oli ostettu Kouvolasta ja 5+0 toi 121 000 euroa. Sivuosumahan tuo mutta eiköhän se meille kaikille kelpaisi 😉

Tilaa lottohullujen uutiskirje! Saat 50 € arvoisen Lotto Opas (2018) suoraan sähköpostiisi:

Eurojackpotissa nautitaan taas juhlaviikosta!

Eurojackpotin päävoitto ei kierroksella 45 osunut joten megalomaaninen 90 miljoonan euron jättipotti arvotaan tällä viikolla. Muut voittoluokatha tässä kasvavat runsaasti kun päävoitto ei osu.

Miljoonavoittoja tulee tälläkin viikolla

Näin myös tällä viikolla 5+1 osuma lähes varmistaa miljoonavoiton. Veikkaus ilmoittaa että 5+1 voittoluokassa on jaossa taas vähintään 20 miljoonaa euroa.

Eurojackpot jahtiin tarjouksien voimin

Perinteisen viikkoarvonnan lisäksi Lottohullut tarjoaa paljon etuja Eurojackpot peleihin.

Unibet tarjoaa 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti – tämä tarkoittaa sitä että tuplaat rahasi lottopeleihin. Lunasta bonus ja pelaa lottoa ja muita pelejä. Aloita pelit Unibetillä tästä!

Unibetin lotossa pelaat Eurojackpotin lisäksi esimerkiksi MegaMillions ja PowerBall -lottoja. Sivustolta löydät valtavasti eri lotto ja kenopelejä pelattavaksi.

Rekisteröidy Unibet lottoon tästä!