7 vinkkiä loton päävoiton metsästykseen

Loton päävoitto on taas ennätyslukemissa. Lottohullut listaa 7 vinkkiä loton päävoiton metsästykseen! Nämä vinkit ovat lottostrategioita, tekniikoita joilla parannat päävoiton mahdollisuuksia kohdallesi.

Muista, että loton peluussa on aina kyse tuurista pelaajalle ja loton mekaniikasta jakaa voittoja. Mitään nopeaa tietä onneen ei ole, mutta näillä vinkeillä voit parantaa päävoiton mahdollisuuksia.

Kaikki vinkit lottopeleihin löydät julkaisustamme Lotto Opas 2019. Tilaa Lottohullujen uutiskirje ja saat heti 50 euron arvoisen Lotto Opas 2019 sähköpostiisi:

 

Lottohullujen 7 vinkkiä loton päävoiton metsästykseen:

Pelaa lottoriveillä suurempia numeroita kuin 31

Useimmat lottopelaajat ovat taikauskoisia. Useimmin pelatut numerot tulevat aina olemaan alle 31 – esimerkiksi syntymäpäivistä johtuen.

Tämä tekniikka auttaa välttämään päävoiton jakoa, jos 7 oikein napsuu!

Älä pelaa peräkkäisiä lottonumeroita

Lottorivi 1,2,3,4,5,6,7 on yksi vieläkin pelatuimmista lottoriveistä. Lottohullut ymmärtää mikä tässä rivissä kiehtoo 🙂 Mutta silti se on huono rivi pelata kuin myös muut peräkkäiset numerosarjat.

Kaikki nämä peräkkäiset rivit ovat suosittuja. Näin myös tämä tekniikka auttaa välttämään päävoiton jakoa.

Vältä ruudukkoon muodostuvia kuvioita

Kuten peräkkäiset numerot, ovat myös ruudukkoihin muodostuvat symmetriset kuviot suosittuja rivejä.

loton paavoiton metsastyt valta symmetrisia

Esimerkiksi rivi 1, 7, 13, 19, 25, 31, 37 on todella suosittu.

Älä alistu ulkopuoliseen paineeseen

Pidä mielessä todennäköisyydet, jotka ovat kaikille lotossa samat. Lottohullut uutisoi esimerkiksi vuoden 2018 onnekkammaista lottonumeroista. Todennäköisyydet ovat kuitenkin samat joka viikko.

Pysyttäydy omissa numeroissa, kuitenkin ottaen huomioon nämä listaamamme vinkit.

Jollet pelaa, et voita lotossa

Lottohullut suosittelee kokeilemaan kaikkia lottoja. Parhaasta päästä ovat nettilotot – jolloin kestolottojen ja voittojen lunastaminen on helppoa.

Netissä pelaaminen on helppoa, voit käyttää tarjouksia sekä mitä tahansa maksutapoja haluat. Unohtuiko pelata rivit? Ota vain kännykkä esiin ja laita rivit sisään minuuteissa.

Pelaa lottoa omien varojen puitteissa

Vaikka ennätyspotin metsästys aina innostaakin meitä Lottohulluja tulee kaikkien pelata vain omien varojen rajoissa.

Mikäli voitto osuu silloin tällöin ei se takaa että sama tahti jatkuu tai että päävoitto ikinä kohdallesi osuisi. Parhaan lopputuloksen varmistat kun budjetoit omat lottopelit omiin kuukausittaisiin tai viikottaisiin kuluihin.

Tuumasta toimeen! Osallistu ja kokeile itse

Kuten viidennessä kohdassamme sanotaan se joka ei pelaa ei voita. Lottohullujen vinkeillä parannat päävoiton maksimointia ja jahtia. Toivottavasti tällä viikolla kohdallesi osuu iso voitto!