Lotto-opas on päivitetty! Tilaa Lotto-opas 2019 nyt ilmaiseksi.

Päivitimme Lotto-oppaamme ja voit nyt tilata sen suoraan sähköpostiisi! Kaikki nykyiset uutiskirjeen tilaajamme saavat päivitetyn version automaattisesti sähköpostiin. Tilaa Lotto-opas 2019 tästä:

Lotto 2019 & 2018 – mitä tapahtui?

Vuonna 2018 koko maailma pysähtyi jännittämään maailman suurimpia arvontoja ja näimme myös paljon uusia tuulia lottomaailmassa. Tärkeimmät hetket, uutiset ja uudistukset:

Etelä-Carolinaan napsui 1,5 miljardin dollarin lottovoitto!

Yksi kuponki voitti historian suurimman, yksittäisen lottovoiton Lokakuussa 2018 Mega Millions lotossa. Potti ei ollut historian suurin, mutta toisiksi suurin. Lue lisää tästä ja maailman suurimmasta lottovoitosta oppaassamme.

Nettipelaaminen sai yhä enemmän jalansijaa lottopeleissä

Vaikka Veikkauksen tulosjulkaisu vuodelta 2018 ei ole vielä julkinen niin välivuosiraportti sen kertoi, Nettipelaaminen on kasvanut ja Eurojackpot pelaaminen on kasvussa!

Uusia toimijoita lottopeleissä!

Loton nettipelaamisen yleistyminen on myös johtanut siihen että tarjonta on laajentunut suomalaisille pelaajille. Suomalaiset voivat nyt pelata helposti maailman suurimpia lottoarvontoja, kotisohvaltaan! Esimerkiksi historian toisiksi suurin jättipotti, 1,5 miljardia Mega Millions lotossa oli auki myös suomalaisille pelattavaksi.

Puhtia loton pelaamiseen vuonna 2019

Kerroimmekin jo vuoden kuluessa parhaista lottotarjouksista. Useat eri bonukset mahdollistavat useiden lottorivien pelaamisen edullisemmin – parantaen sinun mahdollisuuksiasi voittoon. Katso tästä video miten käytät bonuksen ja pelaat Mega Millions rivejä:

Mega Millions loton hurja päävoitto tähditti kampanjoita vuonna 2018 ja edelleen tarjollan on mahtavia tarjouksia ja bonuksia loton nettipeleihin.

Tässä vielä lyhyesti tietoa Mega Millions lotosta

  • MegaMillions on Yhdysvaltojen suurin ja pisimpään pelattu lotto.
  • Siihen voi osallistua myös ympäri maailmaa netin välityksellä.
  • Rivihinta vaihtelee välillä 2-6 euroa.
  • MegaMillions arvotaan Suomen aikaa keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 06:00 aamulla.
  • Kaikki voitot ovat verovapaita, sillä sivustot joita suosittelemme toimivat EU-pelilisensseillä, siitä huolimatta että arvonta tapahtuu USA:ssa.
  • Jos voitto osuu, saat rahasi pelitilille, josta voit nostaa ne pankkitilillesi, josta sitten vaan sijoittamaan ja shoppailemaan fiksusti.