Kolikkopelit ja kaikista parhaimmat pelit netissä

Kolikkopelit tarjoukset päättyivät joulukuussa 2021.

Kolikkopelit on ihastuttanut jo 10 vuoden ajan! Olemme saaneet kuulla paljon ihastuttavia tarinoita suurista voitoista sekä menestyneistä pelaajista Kolikkopeleillä. Nyt halusimmekin muistutella ja kirjoittaa mitä kaikkea tällä sivustolla voikaan todellisuudessa pelata ja tehdä tänään!

Kuten vanha sanonta kertoo: ”Odottavan aika on pitkä”. Siksi emme haluakkaan antaa sinulle pitkää seinää tekstiä vaan hypätään suoraan asiaan. Tässä ovat tärkeimmät tiedot Kolikkopelit.com sivustosta:

  • Perustettu vuonna 2010
  • Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta (melkein 10% koko väestöstä 🙂
  • Yli 600 kolikkopeliä
  • Erittäin turvallinen sekä luotettava toimija
  • Päivittäisiä tarjouksia

Miksi pelata Kolikkopeleillä?

Moni miettii varmasti juuri nyt sitä, että miksi minun pitäisi valita juuri Kolikkopelit? No, tähän on montakin tärkeää syytä, joista sinun tulisi olla tietoinen.

Kolikkopelit antavat sinun kokeilla sivuston toimintoja täysin ilmaiseksi. Kyllä, kuulit aivan oikein.

Muita hyviä syitä on esimerkiksi pelien kattavuus. Yli 650 kolikkopeliä ja näihin päälle:

  • Bingo
  • Kolikkopeliturnaukset
  • Arpajaiset ja tavarapalkinnot
  • Keno

Pelaamisesta innostuneille lottoajille tältä sivulta löytyy varmasti paljon tekemistä. Yli 600 uniikkia peliä odottavat sinua luoksensa. Muistathan myös sen, että näitä pelejä voit pelata kätevästi myös puhelimella tai tabletilla vaikka sohvalta käsin tee kupposen ääressä. Mikäpä olisikaan mukavampi tapa viettää iltaa kuin pyöräytykset jännittävissä peleissä.

Kolikkopelit bonus

Kolikkopelit bonus ei ole enää voimassa.

Mitä Lottohullut puhuvat Kolikkopeleistä?

Emme halua olla vain itse äänessä levittämässä Kolikkopelien ilosanomaa! Olemme aikaisemminkin kertoneet tämän sivuston järjestämistä kampanjoista. Kysyimme tarjouksia lunastaneilta pelaajilta siitä, että mitä mieltä he olivat sivustosta sekä sen tarjouksista.

”En ole itse tämmöisiä pimpula pompula pelejä hirveästi pelaillut. Päätinpä sitten kokeilla sitä Fire Jokeria kun kerta ilmaiseksi sai yrittää ilman talletusta. No… ei sieltä miljoonia tullut mutta viitisen kymppiä sain kumminkin nostettua joten siitä iso plussa. Vein emännän sitten syömään viikonloppuna ”suuren voiton” kunniaksi :-)”

-Juha K

Myös Liisa vastasi lähettämäämme kyselyyn sivuston toimivuudesta:

”Itse olen pelannut pelejä netissä jo kymmenen vuoden ajan. Minulle kolikkopelit olikin jo entuudestaan tuttu, sillä on yleensä kerran tai kaksi kuussa laittanut sinne muutaman euron. Tyykkän tosi paljon siitä, että voin laittaa itselleni tallennusrajan sivustolle. Näin pysyy kärryillä tallennuksista niin ei rahaakaan mene vahingossa peleihin liikoja”

Liisa M

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kolikkopelit sivustosta

Noniin, nyt on aika vielä kerrata kaikki ne tärkeimmät asiat, jotka sinun tulisi tietää Kolikkopelit kasinosta ennen pelaamista:

Onko Kolikkopelit.com huijaus vai luotettava?

Kolikkopelit on täysin luotettava sivusto pelaamista varten. Pelejä se on tarjonnut jo yli 10 vuoden ajan peräti 400 000 pelaajalle, joten kyseessä ei ole mikään vilunkia harrastava huijaus.