Kohta tippuu! Mega Moolah -pelin jättipotti ennätyslukemissa.

Huhhuh! Nyt on meillä Lottohulluilla aika kääntää katse tähän hulluun jättipotti- eli jackpot-peliin. Mega Moolah kolikkopelin päävoitto on ennätyslukemissa, jaossa yli 19 miljoonaa euroa! Jackpot lähenee jo 20 miljoonan lukemia.

mega moolah etu

Näin pelaat Mega Moolah peliä bonuksien kera!

Mega Moolah jackpotin metsästykseen lähdet esimerkiksi näiden Lottohullujen suosittelemien tarjouksien kera:

Paras: Unibet – 200% talletusbonus ja pienet kierrätysehdot

Unibetillä löydät valtavan valikoiman pelejä ja myös tietysti Mega Moolah -pelin. Päävoiton metsästykseen lähdet 200% talletusbonuksen kera, eli triplaat talletuksen. Rahat tulee kierrättää vain 25 kertaa ennen kotiutusta.

Tämä on todella reilu etu. Avaa ilmainen pelitili Unibetille tästä. Huomaa: Unibetillä lunastat myös 10 euron riskittömän mobiili urheiluvedon.

Nappaa bonus Unibetille tästä!

Hyvä: iGame – Jopa 400% talletusbonus ja ilmaiskierrokset

iGamella valitset talletusbonuksen itse – ja jopa 400 prosenttiin asti. Tämä tarkoittaa sitä että viisinkertaistat rahat peleihin. Bonus on siis jopa roisi!

Kokeile ja valitse itse. Avaa ilmainen pelitili iGamelle tästä. Huomaa: iGamella lunastat 450 ilmaiskierrosta ilmaiseksi, reksiteröitymisen jälkeen.

Nappaa iGamen etu tästä.

Vaihtoehtoinen: Kolikkopelit – 200% talletusbonus ja ilmaiskierrokset

Kova on myös Kolikkopelien tarjous. Tämä suomalaisten suosikkipelipaikka on tarjonnut Mega Moolah -peliä jo useiden vuosien ajan – joten valintasi on varma.

Aloita pelisi Kolikkopeleillä tästä. Rekisteröidy ilmaiseksi Kolikkopeleille. Huomaa: Kolikkopelien asiakkaana saat aina myös ilmaiseksi 500 ilmaista peliä.

Kolikkopelit käyntiin tästä!

Mega Moolah pelin jackpot

Mega Moolah kolikkopelissä on progressiivinen jackpot (päävoitto). Tämä tarkoittaa sitä, että jackpot kasautuu ja voi kasvaa todella suureksi.

Itse pelissä bonus aktivoituu sattumanvaraisesti. Paras mahdollisuus yleisesti katsottuna päävoiton osumaan on pelata mahdollisimman suurella panoksella. Muista kuitenkin aina pelata omien varojen puitteissa.

Tältä näyttää Mega Moolah -pelin jackpot toiminto:mega moolah jackpot onnenpyörä

Bonuspyörä Mega Moolah pelissä aktivoituu siis sattumanvaraisesti. Onnea potin metsästykseen!