Voita 1 000 € joka päivä elokuussa – Osallistu ilmaiseksi ja voita

Kampanja on nyt virallisesti päättynyt.

Tonni käteen ja onni toteen, vai miten se nyt meni! Nyt voit osallistua ilmaiseksi 1 000 € käteisen arvontaan, joka päivä, koko syksyn ajan (Kampanjaa jatkettiin aluksi vain elokuussa voimassa olleesta edusta koko syksyn mittaiseksi arvonnaksi).

Tuhannella eurolla voisi varmasti jokainen meistä hankkia itselleen tai läheisilleen mukavia asioita vaikkapa kesän loppumisen juhlistamista varten. Tai voihan tämän touhutonnin laittaa vaikkapa sukanvarteen talven lomia odotellessa.

No, olipa mahdollinen sijoituskohteesi näille rahoille mikä tahansa, nyt jos koskaan on sinulla helppo mahdollisuus tienata tonni! Toimi näin ja olet mukana:

 • Siirry tästä kampanjasivulle
 • Rekisteröi ilmainen tili (Klikkaa ”Avaa tili”)
 • Hetkinen.. Siinä se oli! Helppoa, olet mukana arvonnassa.
 • Kirjaudu joka päivä sisään niin osallistut päivittäiseen 1 000 € arvontaan.
 • Voimassa elokuussa, syyskuussa sekä lokakuussa 2021

Harvoin on tarjolla sellaista mahdollisuutta, jossa tonnin saisi omaan taskuun ilman talletusta. Pysy kuulolla, kerromme sinulle nyt tarkemmin siitä, että miten voit napata itsellesi 1 000 € käteistä ilman talletusta, jos onni koittaa.

Ilmaisen arvonnan päälle saat kyllä muutkin hyvät edut jos haluat omalla rahallasi myös pelata. Lue alta lisää!

Kirjautuvat pelaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti

Olemmekin jo aikaisemmin päässeet keräämään kokemuksia tältä sivustolta. Kyseinen sivusto on tunnettu nopeiden kotiutusten lisäksi kierrätysvapaista bonuksista.

Nyt tarjolla on myös tullut täysin talletusvapaa bonus, jonka avulla voit napata itsellesi jopa 1 000 euroa käteistä. Sivusto nimittäin arpoo 1 000 € käteistä joka päivä.

Osallistuminen tähän arvontaan on tehty erittäin helpoksi. Jos sinulla on jo ennestään tili, niin ei hätää, voit silti osallistua tähän kampanjaan! Kyseessä ei ole siis vain uusille asiakkaille tarkoitettu tylsä arvonta, vaan kaikki voivat osallistua tähän mittelöön!

Seuraa näitä ohjeita tilin avaamiseksi:

 1. Siirry sivustolle tästä
 2. Paina ”Avaa tili” -painiketta
 3. Syötä tietosi sivuston lomakkeeseen
 4. Kun olet saanut tilisi luotua, kirjaudu sisään
 5. Osallistut automaattisesti kyseisen päivän arvontaan
 6. Kirjaudu joka päivä sisään niin olet mukan sen päivän arvonnassa

Kun olet saanut tilisi luotua, olet valmis osallistumaan arvontaan. Tilin luonnin yhteydessä sinun kannattaa kuitenkin jättää ”Markkinointiasetukset” -aktiiviseksi, koska tulet sen kautta saamaan myös tiedon siitä, että jos 1 000 potti osuikin juuri sinun kohdallesi.

Yhteensä elokuussa arvottiin käteistä 31 000 euron edestä. Sama summa on arvottu myös syyskuussa ja tullaan myös arpomaan lokakuunkin puolella. Voit siis osallistua tähän turnaukseen vaikka joka päivä uudestaan – ja mikä parasta – aina ilman talletusta. Tässäpä siis loistava etu sellaiselle pelaajalle, joka haluaa jännittää voittoja ilman oman rahan satsaamista.

Jos taas haluat myös lunastaa bonuksia arvonnan odottelun yhteydessä, myös niitä on tarjolla uusille asiakkaille.

Tunnetusti ei arvontaan osallistuvien pelaajien tarvitse ostaa sikaa säkissä. Sivusto tiedottaa aina arvonnan voittajista kaikille pelaajille sivustonsa kautta. Yhteensä palkintoja on keritty lokakuun loppuun mennessä jakaa jo yli 90 000 euron edestä. Aika hullua, vaikka itse sanommekin.

Lähde sinäkin siis voittajien joukkoon ja kirjaudu sinäkin sisään tilillesi – voit olla jo huomenna 1 000 euroa rikkaampi!

Jos onni suosii juuri sinua, ottaa sivuston asiakaspalvelu sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.