”Kyllä harmitti” – Matti jätti pelamatta luottorivin ja huonostihan siinä kävi!

Seuraajamme Matti T. kertoi meillä varsin harmittavan tarinan Facebookin välityksellä. Kiireiden vuoksi Matin lottorivi, jonka hän on pelannut vuosikymmenien ajan sisään jäi kiireiden takia pelaamatta.

Matti oli pelannut saman rivin jo 20 vuotta sisään – ja nyt pelaamatta jäänyt rivi olisi tuonut 97 979,60 euron voiton!matin lottotarina pelatut rivit

Vakio lottorivi olisi tuonut yli 97 tuhannen euron voiton

Matin luottorivi on 4, 10, 11, 12, 24, 25, 40 (lisänumerona 2, plusnumero 7). Loton oikea tulos kierroksella 41 / 2018 oli 4, 10, 11, 24, 25, 35 ja 40 (lisänumero 2). Mikäli Matti T. olisi pelannut rivin, olisi hänelle osunut 6+1 oikein.

Tilaa Lottohullujen uutiskirje – lottotarinat ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Samalla kierroksella löytyi myös toinen voittaja tuloksella 6+1, joten kyseiselle voittoluokalle olisi löytynyt kaksi voittajaa. Nyt vain yksi onnekas pelaaja vei kotiin 195 959,20 euroa!

Kyllä harmitti!

On varsin rauhallinen ilmaisu tilanteella, jonka Matti myös itse myöntää:

”Harmittaa edes puhua tästä. Olen tehnyt loton samalla rivillä yli 20 vuotta ja nyt kierroksella 41 olisi ollut 6 plus lisänumero oikein.”

Matilla osui nyt jälkeenpäin katsottuna varsinkin harmillinen, kiireinen päivä lauantaille 13.10.2018. Ja rivit jäivät pelaamatta.

”Lauantaina sattui olemaan harvinaisen kiireinen päivä, tavallisuudesta poiketen. Takaraivossa alitajuisesti oli muistaa loton vienti koko päivän. Mutta sitten vain unohdin, kunnes illalla havahduin tilanteeseen, että lotto oli viemättä.”

Kello oli jo paljon, enkä jaksanut paneutua koko asiaan.

Iso kiitos Matille kun pystyit jakamaan tämän tarinan kanssamme! Lähetä meille viesti mikäli sinulla on vastaava tarina tai vaikka voittotarina, jonka haluat jakaa lukijoidemme kanssa.

Näin vältät lottopotin menettämisen

Vastaavien tilanteiden välttäminen voi olla varsin helppoa (Matti lopeta lukeminen tähän kappaleeseen 😉 Kyllä tiedät varmasti mikä meni pieleen). Seuraa näitä vinkkejä ja vältä potin menettäminen.

Pelaa kestolottoa

Kestolotto on helppo ratkaisu omien suosikkinumeroiden lyömiseen kiinni, pidemmäksi aikaa. Veikkauksen loton voit pelata kestona 2-10 viikkoa tai sitten tilata toistaiseksi voimassaolevana. Emme suosittele toistaiseksi voimassa olevaa tilausta, koska tällöin voit helposti, jopa unohtaa pelaavasi lottoa ja näin pelaamisesta lähtee into pois.

Yllättävät rahantarpeet myös saattavat vaikeuttaa kestoloton pelaamista. Miten vältät tämän?

Pelaa lotto sisään netissä

Vaikka lähikioski olisi kiinni tai juuri silloin ei tunnu siltä, että jaksaisi ulos lähteä – on lottorivien pelaamiseen helppo ratkaisu. Rivien pelaamiset netissä sisään on helppoa ja se käy nopeaan niin pöytätietokoneella kuin mobiilissakin.