Joulukalenteri – Luukku 4 – Viisi euroa ilmaiseksi bingoon!

Näin kun luukku 4 on jo avattu voit siirtyä katsomaan parhaat joulukampanjat kuten Casinohuoneen joulukampanja ja Kolikkopelien joulukampanjat.

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Neljäs luukku tuo maukkaan edun kaikille meille. Luukun alta paljastuu 5 euroa ilmaiseksi bingoon! Pelisivusto Unibet tarjoaa kaikille asiakkailleen 5 euroa ja nämä voit lunastaa vain tänään. Olit sitten jo Unibetin asiakas vielä tai et.joulukalenteri luukku nelja

Näin nappaat viisi euroa bingoon heti Unibetin joulukalenterin neljännestä luukusta

Taisimme kuulla jotain? Huudettiinko siellä jo BINGO! 😉 Ilmaisrahan lunastaminen bingoon on helppoa. Unibet tarjoaa 5 ilmaista euroa bingoon kaikille asiakkailleen Joulukuun neljäntenä päivänä. Huomaa, että luukku ja tämä tarjous on auki vain tänään! Mikäli et ole vielä Unibet asiakas niin avaa ilmainen pelitili tästä ja siirry joulukalenteriin.

Avaa ilmainen pelitili ja lunasta 5 € bingokuponki tästä!

Viisi ilmaista euroa ovat todellakin täysin ilmaiset, ja voit pelata sillä mitä tahansa bingopelejä. Katso tästä miten lunastat ilmaiset bingokupongit:

Bingokupongeissa on myös erittäin helppo kierrätysvaatimus: sinun pitää panostaa vain neljä kertaa saamasi ilmaisraha 5 €, eli 20 €, jonka jälkeen voit nostaa kaikki ilmaisella bingokupongilla voittamasi rahat.

Mikäli olet jo Unibetin asiakas niin sinun tulee vain siirtyä joulukalenteriin tästä linkistä. Avaa luukku ja pelaa bingoa! Onnea peleihin.

Siirry suoraan Unibetin joulukalenteriin tästä!

Unibetin bingo tarjoaa valtavia potteja ja pelit ovat käynnissä koko päivän. Isoimmat potit Unibet bingossa ovat jopa satojen tuhansien suuruisia. Voit valita panostasosi (eli kuinka paljon maksaa yksi lippu) kuten haluat. Tietysti mitä enemmän panostat niin sitä suurempi päävoitto.

Osallistut kuitenkin useisiin isoihin bingoarvontoihin jo 1 euron turvin. Pienimmät bingot tarjoavat rivejä jo 5 sentistä alkaen. Kokeile itse mikä bingo ja bingohuone on sinulle kaikista sopivin!