Mega Millions jättipotti nyt yli 1,07 Miljardia – Lue ohjeet kuinka pelaat

Mega Millions lotossa on nyt huikea yli 1,07 miljardin jättipotti! Tämä Yhdysvalloissa arvottava lotto on yksi maailman suurimmista lotoista. Voit pelata Mega Millionsia myös Suomessa. Lue alta ohjeet kuinka ja nappaa myös 50% lottobonus jolla saat ylimääräisiä rivejä. Seuraava arvonta on lauantaiaamuna 30.7.2022 klo 06:00 Suomen aikaa, eli vielä ehdit napata rivit vaikka heti tästä! Tämä tarjous on päättynyt.

Mega Millions lotto 1 miljardin jättipotti

Näin pelaat Mega Millionsin isoa jättipottia ja saat 50% lisää pelirahaa:

 1. Siirry Lotto247-sivustolle tästä ja avaa ilmainen tili
 2. Tee talletus, vähintään 10 € että saat 50% bonuksen. Maksimiedun saat 200 € talletuksella.
 3. Valitse valikosta Mega Millions lotto ja pistä rivit vetämään.

Toimi nopeasti, sillä seuraava arvonta on jo huomenna lauantaiaamuna klo 06:00 Suomen aikaa!

Lottobonuksen pitäisi tulla heti tilille, mutta ehdoissa lukee että se voi tulla viimeistään 72 tunnin sisällä talletuksesta. Jos bonus ei näy heti tilillä, niin suosittelemme ottamaan heti yhteyttää Lotto247 asiakaspalveluun live-chätillä.

Mega Millions -lotossa potti on tosiaankin huikeat 1,07 miljardia! Kun käytät Lotto247-sivuston tervetuliaisedun, niin saat puolet lisää rivejä. Esim jos talletat 40 € saat 20 € lisää pelirahaa, eli yhteensä voit ostaa 60 € edestä Mega Millions lottorivejä.

Rivihinta tällä hetkellä on 3,45 € mutta Mega Millionsissa hinta voi muuttua jättipotin kasvaessa.  Käyttämällä pelisivustojen ensitalletustarjouksia, saat 3 kertaa enemmän rahaa lottoon.

Mega Millions lotto Suomi

Mikä on MegaMillions-lotto?

Mega Millions on Yhdysvaltojen suurin ja pisimpään järjestetty lotto. Mega Millionssiin pystyi historiallisesti osallistumaan jokaisesta eri Yhdysvaltojen osavaltiosta, mutta nykypäivänä tätä megalomaanista lottoa pystyy pelaamaan ympäri maailmaa!

MegaMillionssin historia juontaa aina vuoteen 2002 – jolloin ensimmäinen arvonta järjestettiin. Tällöin loton nimi oli ”The Big Game”. Pelin nykyisillään pienin päävoitto on 40 miljoonaa euroa (takuupäävoitto), mutta kuten nytkin niin potti kasvaa usein aivan megalomaanisiin lukuihin.

Peliaika ja arvonta MegaMillionssissa on kaksi kertaa viikossa. MegaMillions arvotaan Suomen aikaa joka keskiviikko ja lauantai aamu kello 06:00.

MegaMillionssissa on eri pelimuotoja, mutta kaikki pelimuodot osallistuvat jättipotin metsästykseen.

Tässä vielä yhteenveto Mega Millions -lotosta jos tämä maailman isoimmista lotoista on sinulle vielä uusi tuttavuus.

 • MegaMillions-lotto on USA:n suurin ja pisimpään pelattu lotto.
 • Siihen voi osallistua myös ympäri maailmaa netin välityksellä.
 • Tällä hetkellä kun potti on 1,07 miljardia euroa, on rivihinta 3,45 €.
 • MegaMillions arvotaan Suomen aikaa keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 06:00 aamulla.
 • Voitot eivät ole verovapaita. Mutta sehän ei haittaa jos miljardi osuu kohdalle, siitä jää verojen jälkeen vielä vino pino.
 • Jos voitto osuu, saat rahasi pelitilille, josta voit nostaa ne pankkitilillesi, josta sitten vaan sijoittamaan ja shoppailemaan fiksusti.
 • Osallistujalla voi olla vain yksi osuus kupongista, eli useiden sähköpostien käyttäminen ei hyödytä. Jos huomaamme vilppipeliä, voimme poistaa käyttäjän kimppalotosta.
 • Kaikki yli 5.000 euron voitot jaetaan osallistujien kesken rahana, ja sitä alemmilla voitolla ostetaan lisää rivejä seuraavaan MegaMillions arvontaan. Tämä tehdään sen takia, että jos osallistujia tulee paljon ja voittosumma on esimerkiksi 300 euroa, on turhaa alkaa lähettelemään erittäin pieniä voittosummia.

Mega Millions arvonta-aika ja tulokset

MegaMillions lotto arvottiin kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 06:00 Suomen aikaa. Arvonta tapahtuu Yhdysvalloissa.

Arvonnassa nostetaan viisi palloa numeroista 1-70, ja kuudes keltainen pallo numeroista 1-25.  Voit tarkistaa viralliset tulokset aina Mega Millions -loton virallisilta sivuilta.

Isoja lottopotteja on jatkuvasti tarjolla, joten kannattaa muistaa käyttää tälläkin sivulla esitelty talletustarjous, jolloin saat kolme kertaa enemmän rivejä kuin normaalihintaan.

Missä voin pelata MegaMillions lottoa?

MegaMillions lottoon pääset osallistumaan monella nettilottosivustolla.

Avaa ilmainen pelitili Lotto247-sivustolle ja kokeile onneasi tässä massiivisessa lotossa!

Pitääkö Megamillions voitoista maksaa veroja?

Vaikka arvonta tapahtuu Yhdysvalloissa, pystyt osallistumaan tähän lottoon erilaisilla nettilottosivustoilla, jolloin kyseessä on ns. lottovedonlyönti. Lotto247:n lisenssi on EU:n ulkopuolella, Isle Of Man:lla, jonka takia voitot eivät ole verovapaita.

Yhdysvalloissa voittajien tulee maksaa voitoista vero. MegaMillions mainostama voittosumma Yhdysvalloissa on itseasiassa verollinen määrä, joten todellinen voittosumma on pienempi.

Miksi ilmoitamme MegaMillions voiton euroissa?

Tämä on voittosumma, jonka voit voittaa euroissa. Koska osallistuminen tapahtuu kansainvälisellä nettilottosivustolla, niin on parempi puhua ja pysyttäytyä euroissa! Yhdysvalloissa tämän arvonnan jättipotti on 1,1 miljardia dollaria joka kyseisissa pelisivustoissa on käännetty 1,07 miljardiin euroon.

Miten MegaMillions voitto lunastetaan?

Kun pelaat Lottohullujen suosittelemissa lottosivustoissa, saat voitot pelitilillesi ja voit ne siirtää pankkitilillesi / luottokortillesi / verkkopankkitilillesi kuten haluat.

Yhdysvalloissa voittajat voivat itseasiassa valita ottavatko he kiinteän voittosumman heti vai saavatko vuosittaina maksuina voitot. Suosituin tapa Yhdysvalloissa on ottaa heti kiinteä voittosumma (eng. lump-sum) vastaan mutta mikäli voittaja valitsee tämän maksutavan joutuu hän vastaanottamaan pienemmän summan kuin mainostettu voittosumma.

Onnea arvontaan!