Joulukalenteri – Luukku 18 – Joulun salaiset kierrokset

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Kahdeksastoista luukku! Eli Joulu on vajaan viikon päässä, mutta Lottohullujen luukkukimara sen kuin jatkuu. Ja meno vain yltyy – sillä tänään luvassa on taas huipputarjous. Luukun alta paljastuu 5 ilmaiskierrosta ”Secrets of Christmas” kolikkopeliin. Pelisivusto Unibet tarjoaa kaikille asiakkailleen 5 käteiskierrosta tähän kolikkopeliin – vain tänään! Olit sitten jo Unibetin asiakas vielä tai et. Avaa ilmainen pelitili tästä.joulukalenteri luukku kahdeksantoista

Näin nappaat viisi ilmaiskierrosta heti Unibetin joulukalenterin 18. luukusta

Aiemmin luukustamme avautui myös Unibetin tarjous. Tänään tarjous on yhtä kova! (tuolloin jaettiin 5 euroa ilmaiseksi bingoon).

Ilmaiskierrosten lunastaminen on helppoa. Unibet tarjoaa 5 ilmaiskierrosta, jotka ovat käteiskierroksia vain tänään. Pelinä toimii ”Secrets of Christmas” eli joulun salaisuudet! Näin lunastat kierrokset:

Huomaa, että luukku ja tämä tarjous on auki vain tänään! Mikäli et ole vielä Unibet asiakas niin avaa ilmainen pelitili tästä ja siirry joulukalenteriin.

Avaa ilmainen pelitili ja lunasta 5 ilmaiskierrosta tästä!

Nämä ilmaiskierrokset ovat käteiskierroksia – joten sinä pidät kaikki mahdolliset voitot heti! Niissä ei siis ole kierrätysvaatimuksia tai vastaavia ehtoja. Eikö olekin makiaa?

Mikäli olet jo Unibetin asiakas niin sinun tulee vain siirtyä joulukalenteriin tästä linkistä. Avaa luukku ja pelaa kierroksesi. Onnea peleihin.

Siirry suoraan Unibetin joulukalenteriin tästä!

Unibetin kolikkopelit tarjoaa valtavan määrän pelejä ja bonuksia. Isoimmat potit Unibet kolikkopeleissä ovat aivan massiviisia. Useissa eri peleissä voit voittaa yli miljonaan ja joskus potit nousevat tätäkin isoimmiksi.

Unibetillä pelaat myös bingoa, lottoa, urheiluvedonlyöntiä ja muita pelejä (kuten raaputusarpoja ja videopokeria).