Joulukalenteri – Luukku 12 – Tilaa Lottohullujen uutiskirje

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Luukku 12. tuo mukanaan Lottohullujen uutiskirjeen. Tilaamalla tämän hullu uutiskirjeen saat 50 euron arvoisen edun heti sähköpostiisi tilauksen jälkeen – Mistä on kysymys? Lotto-opas 2018 on Lottohullujen oma lotto-opas (arvo 50 euroa) antaa sinulle avaimet käteen loton fiksumpaan pelaamiseen! Lyhyen lukemisen jälkeen:

  • Tiedät, miten voitat lotossa useammin
  • Pelaat aina oikeassa osoitteessa – myös näin parannat voiton mahdollisuuksia
  • Olet aina mukana uusimmissa tarjouksissa

Jätä meille etunimesi ja sähköposti. Tämän jälkeen vahvista vain sähköpostisi. Näin saat heti Lotto-oppaan (2018) sähköpostiisi:

joulukalenteri luukku kaksitoista

Miten tilaat Lotto-oppaan (2018) suoraan sähköpostiisi

No siihen on helppo vastata. Jätä vain etunimesi ja sähköpostisi yllä näkyvään lomakkeeseen. Tärkein kysymys on miksi tilata opas ja Lottohullujen uutiskirje?

Lottohullujen uutiskirjeen tilaajana et saa viestejä joka päivä. Ei suinkaan. Keskimäärin hullun hurja tarjous saapuu sähköpostiisi kerran viikossa. Tämän lisäksi uutisoimme myös uutiskirjeellä uutisista, jotka ovat liikutelleet lottomaailmaa.

Toivottavasti nautit uutiskirjeemme tilauksesta!