Joulukalenteri – Luukku 10 – Pyöräytä onnenpyörää ja voita!

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Tämän päivän luukku on todella jännittävä! Pääset pyöräyttämään onnenpyörää josta voit voittaa runsaasti ilmaiskierroksia. Kaikki voitot saat pitää – sillä kyseessä on käteiskierrokset. Avaa 10 luukku iGame.comilla ja pyöräytä Twin Spin Deluxe kolikkopelin onnenpyörää. Tämän luukun nappaat iGame kolikkopelisivustolta ja onnenpyörää voit pyöräyttää ilmaiseksi iGamen täysin uutena – ja vanhana asiakkaana.

Näin kokeilet Twin Spin Deluxe onnenpyörää!

Tiedämme, että siellä ollaan oltu kilttejä tonttuja! 😉 Ja niin taitaa tietää pelisivusto iGame.com – koska tämä luukku on varsin maittava ja voimassa vain tämän päivän! Mikäli et ole vielä iGame.comin asiakas niin aloita ilmainen rekisteröityminen tästä.

Päästäksesi pyöräyttämään onnenpyörää, tulee sinun vain löytää itsesi Twin Spin Deluxe kolikkopeliin, kas näin!

Avaa ilmainen pelitili ja pyöräytä onnenpyörää

Onnenpyörässä voit tänään voittaa ilmaiseksi jopa 50 ilmaiskierrosta. Ja muista, voitot pidät sinä. Kokeile itse!

Muut iGamen joulutarjoukset

Perinteinen kolikkopelisivusto iGame tarjoaa paljon bonuksia uusille asiakkaillee. Mikäli olet jo tämän sivuston asiakas niin huoli pois, sillä kaikki joulukalenteritarjoukset koskevat myös sinua. Uutena asiakkaana saat iGamelle seuraavia etuja:

  • 450 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen jälkeen.
  • 200%, 300% tai jopa 400% ensitalletusbonuksen – valitse sopiva itse.

Aloita tästä! Rekisteröidy ilmaiseksi.

Olemme kertoneet näistä eduista jo aiemmin, mutta mikäli et ole vielä niitä kokeillut niin tässä vielä kertauksena tarjouksien ehdot:

Ilmaiskierrokset saat heti rekisteröitymisen jälkeen, 15 ilmaiskierrosta päivässä 30 päivän ajan Fire Joker peliin. Ensitalletusbonuksen voit valita itse! 400% talletusbonus tarkoittaa, että viisinkertaistat pelirahasi kolikkopeleihin.

Tarjouksissa pätee bonusehdot, joten sinun tulee kierrättää voittamasi rahat bonusrahalla ensin, ennen kotiuttamista.

Oikein mukavia pelihetkiä! Muista, että iGamen Twin Spin Deluxe onnenpyörä on pelattavissa ilmaiseksi vain tänään! Kokeile nyt tästä linkistä.