Joulukalenteri 2019 – Luukku 4 – Nappaa ilmainen Joululottorivi

Tämä luukku on jo sulkeutunut. Hyppää tästä uusimpaan ajankohtaiseen Joulukalenterin luukkuun!

Joulukalenterissamme meno sen kuin yltyy! Tarjoukset kuumenevat – oletko yhä mukana? Myös tänään joulukalenterimme luukku on täysin ilmainen! Toivottavasti pysyt Lottohullujen mukana koko Joulun.

Tervetuloa siis Lottohullujen Joulukalenteriin. Tässä tämän päivän, eli Joukalenterin Luukku numero 4. Siirryt myös tästä suoraan tähän tarjoukseen.multiloton luukku nelja joulukalenteri

Tämä tarjous on voimassa vain tänään! Eilisen, eli luukun 3 joulutarjous on voimassa koko kuun (mikäli se meni sinulta ohi). Nyt kuitenkin lisää tämän päivän luukusta.

Näin nappaat ilmaisen Joululottorivin tämän päivän joulukalenteritarjouksessa

Multilotto järjestää sivuillaan myös joulukalenterin ja Lottohullut poimi tietysti kalenterista sen toistaseksi kivoimman tarjouksen! Tänään 4. päivä joulukuuta nappaat täysin ilmaisen lottorivin joululottoon (arvo 2 euroa!).

Näin nappaat oman ilmaisen joululottorivin (päävoitto 10 miljoonaa euroa!) muutamassa minuutissa:

  1. Siirry tästä Multilotolle
  2. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Multilotolla avaa ilmainen pelitili
  3. Ilmainen tarjous koskee kaikkia asiakkaita
  4. Kun olet kirjautunut niin siirry Multiloton joulukalenteriin ja nappaa etu:
Klikkaa kalenterin luukkua numero 4 ja löydät sieltä ilmaisen arvan

Klikkaa kalenterin luukkua numero 4. ja löydät sieltä lahjasi

Nappaa ilmainen rivisi tästä!

Kävimme myös itse nappaamassa tänään ilmaisen lottorivin. Tässä miten tuo onnistui:

Mistä Joululotossa on sitten kyse?

Joululotto on sesonkilotto. Multilotolla pelaat tätä vain siis Joulukuun ajan. Sivusto kysyykin ”Ollaanko sielä oltu kilttejä” – koska tämä etu sekä itse joululotto on todella palkitseva.

Tavallisessa joululottoarvonnassa voit voittaa jokapäivä (paitsi sunnuntaina) päävoiton 10 miljoonaa euroa. Mutta tässäkin lotossa löytyy erikoisuus: Voit pelata huimasta 700 miljoonan euron päävoitosta, joka on isoin mahdollinen päävoitto Joululotossa, triplaamalla panoksesi. Kuinka tämä toimii?joululotto tavallinen kahden euron rivi

Tavallinen rivi Joululottoa maksaa 2 euroa. Jos haluat maksimoida päävoiton, eli nostaa sen 700 miljoonaan euroon maksaa yksi rivi 6 euroa:

joululotto boostin kanssa

Kyseessä on niin sanottu ”boostattu päävoitto”. Tämä on melko näpsäkkä pelimuoto – panos nousee kolminkertaiseksi mutta päävoitto reilusti sen yli!

Joululotossa valitaan 6 numeroa 1 – 49 väliltä ja yksi bonusnumero 1 – 42 väliltä. 6+1 osuma tuo siis päävoiton ja ensimmäinen voittoluokka on 3 + 1.

Joululoton peliaika päättyy juuri ennen arvontaa, joka järjestetään joka päivä 22:30.

Nappaa ilmainen rivisi tästä!

Sitten vain jännittämään illan arvontaa. Muistutuksena vielä, ilmainen rivi koskee normaalia Joululoton arvontaa, eli saat käytännössä 2 euroa ilmaiseksi. Tsekkaa myös jatkuvampi tarjous Multilotolle, jossa uudet asiakkaat nappaavat 10 kultalottoriviä.