Voita Esa ”Tiki” Tikkasen pelipaita – Ilmaiseksi!

Tämä kampanja on päättynyt. Lue uudeet kampanjat, arvostelut ja edut etusivultamme.

Nyt sinulla on mahtava mahdollisus voittaa suomalaisen legendan pelipaita ja vieläpä täysin ilmaiseksi! Rekisteröidy Unibetin asiakkaaksi ja osallistu tähän kampanjaan. Lue ja katso alta miten osallistuminen sujuu mallikkaasti.esa tikkanen voita pelipaita kampanja

Näin voitat Esa Tikkasen pelipaidan – vieläpä täysin ilmaiseksi!

Unibetin ilmaisessa kampanjassa voit voittaa Esa Tikkasen NHL pelipaidan nimikirjoituksella, joko New York Rangerssin tai Edmonton Oilerssin väreillä. Legendaarinen ”Tiki” voitti NHL:n mestaruuden, eli Stanley Cupin peräti viisi kertaa.  Löydä tiesi tähän kampanjasivuun Unibetillä ja klikkaa ”Osallistu” -nappia. Tässä video miten tuo tapahtuu:

Esa Tikkanen on Suomen menestyneimpiä urheilijoita ja varsin värikäs persoona. Kokeile onneasi tässä ilmaisessa kampanjassa, voittaja arvotaan 11.1.2019 joten muista osallistua ennen tätä.

Esa Tikkasen ura ja ”Tiki” persoona

Toivottavasti olet joskus kuullut legendaarista ”Tiki talkkia”. Tikkanen on niin kova suustaan, että siinä jäävät monet toiseksi. Suuriin puheisiin ja tarinoihin on kuitenkin pohja ja perusta, sillä kyseessä on Suomen historian menestyksekkäimpiä urheilijoita.

Esa Tikkanen oli aina isojen pelien mies. Pitkän NHL uran kruunasi huimat viisi Stanley Cup voittoa. Neljä näistä syntyi Edmontonissa, jossa Tikkanen pelasi Jari Kurrin ja Wayne Gretzkyn kanssa samassa kentässä. Usein Tikkaselta yritetään viedä ”jotain pois”, koska hän pelasi kentässä kaikkien aikojen parhaimpien jääkiekkoilijoiden kanssa.

Tikkanen on todellakin puhelias ja uran jälkeen on herrasta kirjoitettu kirja jos toinenkin – sillä Esan jutut eivät ole vieläkään loppuneet 🙂 Kuitenkin Esan virallinen omaelämäkerta on se kirja ja tarina, joka on myynyt kaikista eniten.

Unibet bonukset ja edut uusille asiakkaille

Unibet tarjoaa asiakkailleen todella maistuvia etuja. Mikäli et ole vielä Unibetin uusi asiakas niin tässä lyhyesti Unibetin tarjonta uusille asiakkaille.

  • Lottohullujen erikoistarjous Unibetin kolikkopeleihin! Lunasta 200% talletusbonus 100 euroon asti.

Uutena tallettavana asiakkaana Unibetilla voit lunastaa Lottohullujen erikoistarjouksen. Normaalin 100% talletusbonuksen sijaan saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 200% bonuksen. Eli triplaat rahasi! Talleta aina 100 € asti ja tililläsi näkyy 300 €.

  • Urheiluvedonlyöntiin puhtia! Lunasta 10 euron riskitön mobiiliveto.

Unibet on tunnettu sivusto juuri urheiluvedonlyönnissä. Sivustolla pelaat todella kätevästi vetoja esimerkiksi mobiililaitteella – tämän takia myös saat uutena asiakkaana riskittömän mobiilivedon!