Voita Barkovin tai Määtän pelipaita nimikirjoituksella

Tämä kampanja on päättynyt. Katso päivitetty Jääkiekon u20 mm 2018 kampanja täältä.

Lottohullut esittelee huiman mahdollisuuden voittaa Aleksander Barkovin tai Olli Määtän pelipaidan nimikirjoituksella. Arvonta on täysin ilmainen! Lue miten osallistut ja hyödynnät muut edut.voita barkov pelipaita

Voita Barkovin tai Määtän NHL pelipaita nimikirjoituksella

Unibetin ilmaisessa kampanjassa voit voittaa Aleksander Barkovin tai Olli Määtän pelipaidat ilmaiseksi. Kampanja on voimassa 31.12.2018 asti ja osallistuminen on helppoa. Löydä tiesi tähän kampanjasivuun Unibetillä ja klikkaa osallistu arvontaan nappia. Tässä video miten tuo tapahtuu:

Aleksander Barkov on loistanut NHL liigassa taas kuluvan kauden kantaen harteillaan myös Florida Pantherssin kapteenin tehtäviä. Barkov on takonut 35 otteluun 15 maalia ja 21 syöttöpistettä. Barkovin johtama Panthers on kuitenkin pelannut ailahtelevasti ja tästä kertoo myös miehen +/- tilasto jossa näkyy -9. Katsotaan kääntääkö Barkov ja Panthers vielä tämän kauden voitolliseksi!

Olli Määttä taas johtaa Penguinssin takalinjoja vakuuttavalla otteella. Pisteillä ei Määttä ole tällä kaudella kuitenkaan herkutellut vaan otteet ovat keskittyneet puolustukseen – Määtällä ei ole yhtään maalia vielä tällä kaudella. Viime kaudella Olli Määttä pelasi myös hyökkäyssuuntaan todella vahvasti puolustajana.

Siirry tästä osallistumaan arvontaan Barkovin ja Määtän NHL pelipaidoista nimikirjoituksella täysin ilmaiseksi.

Suomessa eletään taas ”pientä” jääkiekkohuumaa kun pikkuleijonat kisaavat maailmanmestaruudesta. Suomella on taas vahva joukkue kaukalossa – toivottavasti se johtaa myös mestaruuteen. Napaa lisäjännitystä näiden pelien seurantaan tässä kampanjassa!