Vikinglotto arvonta tänään (4.12.2019) – Katso kovat vinkit arvontaan

Vikinglotossa voit valita itsellesi kuusi päänumeroa numeroiden 1 – 48 väliltä sekä yhden ylimääräisen vikingumeron numeroista 1 – 8. Tämän päivän arvontaan suosittelemme käyttämään Viikinkien mytologiaa arvonnassa 🙂

Suomalaistähdittämän Vikings televisiosarjan kausi 6 on alkamassa (tähtenä Jasper Pääkkönen). Tästä syystä uskomme että numero kuusi on onnekas!

Kun arvonta vihdoin alkaa arvotaan kuusi päänumeroa sekä yksi vikingnumero. Vikinglotto on myös normaalia lottoa edullisempi sillä yhden rivin hinnaksi tulee 0,8 €.  Normaalissa Lotossa yhden rivin hinta on tasan yksi euro joten tämä on peräti 20% edullisempi tapa pelata lottoa.

Pelaa Vikinglottoa Multilotolla tästä!

Näin Vikinglotto netissä toimii

Näin pelaat viking lottoa

Nyt on aika tutustua siihen, että miten voit pelata Vikinglottoa netissä. Ensimmäisenä sinun tulee valita ne numerot jotka haluat pelata. Valitse kuusi numeroa väliltä 1 – 48 sekä yksi Vikingnumero väliltä 1 – 8.

Kun olet valinnut numerosi voit asettaa rivisisi. Voit myös käyttää automaattista lottonumeroiden arpojaa joka päättää numerot puolestasi. Yhdellä 0,8 € rivillä voit voittaa tänään 4.12.2019 Vikinglotosta jopa 16 000 00 €.

Vikinglottoa voi pelata netissä Veikkauksen lisäksi myös usealla muulla eri sivustolla kuten Multilotolla. Suosittelemme Multilottoa Vikingloton pelaamiseen siksi, että voit lunastaa Multilotolta alennuksia riveihin sekä ilmaisia rivejä ilman talletusta. Tänään 4.12 saan ilmaisen rivin joululottoon tästä.

Tulokset voit tarkistaa esimerkiksi Veikkauksen sivuilta klo 19:00 jälkeen kun arvonta on päättynyt.

Vinkki 1 – Hyödynnä tarjouksia kun pelaat Vikinglottoa

Nykyään Vikinglottoa voi pelata myös netissä. Esimerkiksi Kolikkopelit tarjoaa mahdollisuuden osallistua arvontaan varsin edulliseen 0,8 € hintaan riviä kohden. Tämän lisäksi heillä on tarjolla loistavia etuja koko joulukuun ajan. On myös mahdollista että rivien hinnat halpenevat entisestään. Etuja käyttämällä saat käytännössä enemmän rivejä samaan hintaan.

Aseta rivisi Vikinglottoon Multilotolla

Vinkki 2 – Valitse omat numerosi Vikinglottoon

Kun valitset numeroitasi on hyvä hetki yrittää valita sellaiset numerot joilla on sinulle jotain merkitystä. Loistavia esimerkkejä hyväksi numeroksi ovat esimerkiksi syntymäpäiväsi, ikäsi tai jokin muu merkityksellinen päivä.

Vaikka todennäköisyys voittaa on kaikilla riveillä täysin sama, on silti hauskempaa pelata lottoa kun numeroilla on jokin oikea merkitys juuri sinun elämässäsi.

Pelaa Vikinglottoa Multilotolla!

Vinkki 3 – Käytä etusi Lottohullut joulukalenterista

multiloton luukku nelja joulukalenteri

Näin nappaat oman ilmaisen joululottorivin (päävoitto 10 miljoonaa euroa!) muutamassa minuutissa:

  1. Siirry tästä Multilotolle
  2. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Multilotolla avaa ilmainen pelitili
  3. Ilmainen tarjous koskee kaikkia asiakkaita
  4. Kun olet kirjautunut niin siirry Multiloton joulukalenteriin ja nappaa etu:

Kun jouluun on enää 20 vuorokautta aikaa on hyvä hetki muistuttaa sinua joulukalenteristamme. Joulukalenterin luukun numero 4 löydät täältä. Tässä tarjouksessa voit lunastaa itsellesi yhden ilmaisen rivin joulottoon. Muita yhtä loistavia etuja on tarjolla jouluun asti. Tykkää myös meistä Facebookissa niin saat aina tiedon uudesta luukusta sekä sen tarjouksesta ensimmäisenä.

Vikinglotto 4.12.2019 tiedot

  • Lotto: Vikinglotto
  • Rivihinta: 0,8 €
  • Arvonta-aika: 19:00
  • Päävoitto: 16 miljoonaa euroa