Vesa-Matti Loiri aloitti loton virallisena valvojana

Vesa-Matti ”Vesku” Loiri aloitti loton virallisena valvojana. Tämä merkkaa Loirin palaamista ruutuihin – sillä viimeisestä TV esiintymisestä on jo kulunut aikaa.

Loiri ja Kolikkopelit solmi yhteistyön 31.7.2018 ja ensimmäiset pätkät Loirin toiminnasta loton virallisena valvojana on nyt nähty! Katso video Loirin legendaarisesta ”Hyvää iltaa” lausahduksesta tältä sivulta.

Loton virallisen valvojan tehtävänä perinteisesti on valvoa, että arvonta sujuu lain puitteissa, sujuvasti ja että tulosjulkaisu ja tekniset asiat arvonnassa ovat kunnossa.

Katso legendaarinen ”Hyvää iltaa” -lausahdus, nyt Loirin tulkitsemana tästä:


Kolikkopelit lotto – Kolme ilmaista lottoriviä

Päivitys: tämä kampanja on päättynyt. Tässä uusin eksklusiivinen bonus Kolikkopeleille 10 euron lottobonuksen muodossa!

Kolikkopelit ja Vesa-Matti Loiri juhlistavat yhteistyön aloitusta tarjoamalla KAIKILLE uusille asiakkaille ILMAISEKSI kolme lottoriviä (arvo 6 €). Ilmaiset lottorivit voit pelata esimerkiksi Eurojackpot, EuroMillions tai vaikka PowerBall lotoissa. Toimi näin:

  1. Rekisteröidy Kolikkopelit.com asiakkaaksi tästä!
  2. Siirry aktivoimaan lotto-bonus bonukset-osiosta.
  3. Pelaa suosikkilottoasi 6 €:lla ilmaiseksi.
  4. Jännitä ja unelmoi miljoonavoittoja!Mitä lottoja Kolikkopelit tarjoaa?

maailiman isoimmat lotot

 

Päivitys, kolikkopelit ei tarjoa enää lottopelejä. Kolikkopelit.com:n lotossa (lottovedonlyönti) voit pelata maailman isoimpia kansainvälisiä lottoja, joita et voi esimerkiksi Veikkauksella pelata.

Tämä tarkoittaa sitä, että pääset pelaamaan lottoa huomattavasti isoimmista lottopoteista kuin mihin olet aikasemmin tottunut.

Lottovoiton todennäköisyys on erittäin pieni! Mutta mikäli se kerran osuisi niin yritä varmistaa että se osuu mahdollisimman isoon jättipottiin.

Maailman isoimpia lottoja, joita voit pelata Kolikkopelit -lottossa

PowerBall – Maailman isoin yksittäinen voitto on voitettu Yhdysvalloissa arvottavassa PowerBall -lotossa, jossa yksi pelaaja voitti 758 miljoona dollaria 23 elokuuta 2017. Powerballssa on jo kymmeniä satojen miljoonien voittajia, ja sitä pideäännkin maailman isoimpana lottopelinä.

MegaMillions – on Yhdysvaltojen toinen suosikkilotto ja yksi maailman isoimmista lotoista. Viimeisin iso voitto osui vastikään 24. heinäkuuta 2018.

 

EuroMillions – on Euroopan isoin monikansallinen lotto, jota normaalisti voi pelata Briteissä, Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa, Irlannissa, Sveitsissä, Luxembourgissa, Itävallassa ja Belgiassa. Isoin yksittäinen voitto on 190 miljoona puntaa, joka on voittetu jo kolme kertaa EuroMillionsin historian aikana.

Eurojackpot – on Euroopan isoin monikansallinen lotto, jos otetaan huomioon osallistujamaat, joihin Suomi kuuluu mukaan. Jättipotti Eurojackpotissa on kuitenkin laitettu maksimissaan 90 miljoonaan euroon. Kolikkopeleillä Eurojackpotin rivihinta on halvempi, 1.80€, kun Veikkauksella rivi maksaa 2 €. Tämä on yksi fiksu syy pelata Eurojackpotia Kolikkopeleillä.

Kolikkopeleillä voit nyt rajoitetun ajan (31.8. asti) kokeilla maailman isoimpia lottoja ilmaiseksi, jos olet uusi pelaaja. Avaa vain pelitili, aktivoi 6 € ilmainen lottobonus, ja pelaa haluamaasi lottoa. Kätevää eikö vain!

 

Muita maailman isompia lottoja

El Gordo – Maailman isoin lotto jos katsotaan kokonaispottia. El Gordo arvotaan Espanjassa kerran vuodessa, joulun aikaan. Koko voittopotissa on tällä hetkellä 2,3 miljardia euroa. Tässä lotossa koko päävoitto ei siis mene yhdelle voittajalle, vaan keskiverto päävoitto on noin 4 miljoonan euron luokkaa, mutta se voi osua sitten useammalle henkilölle.

El Nino – Samanlainen kuin El Gordo, mutta hieman ”pienempi”. Tämä arvotaan myös Espanjassa, kerran vuodessa, tammikuussa. Koko potissa on tällä hetkellä 670 miljoona euroa.

Näitä lottoja et voi pelata Kolikkopelien ilmaisella 6 €:lla sillä, niiden arvonta on niin pitkän ajan päästä, jolloin bonusraha ei ole enää voimassa.

 

Miksi Kolikkopelit tarjoaa lottoa ilmaiseksi?

Markkinoidakseen uutta lottoa on Kolikkopelit päättänyt tarjota uusille pelaajille rajoitetuksi ajaksi tarjouksen (31.7 – 31.8), jolla suomalaiset pelaajat voivat ilman omaa riskiä tutustua peleihin. Kyseessä on siis markkinointikikka – jossa sinä voit voittaa riihikuivaa rahaa – täysin ilmaiseksi!

Ilmaiset lottopelit eivät ole ainoa tarjous, josta uudet pelaajat sivustolla nauttivat. Kolikkopelit on jo pitkään tarjonnut ilmaiseksi rahanarvoisia etuja – uusille pelaajille. Lottopelien lisäksi lunastat todella paljon muutakin ilmaista. Tässä kaikki tarjoukset, jotka uudet asiakkaat Kolikkopeleillä saavat:

  • 6 euroa ilmaista pelirahaa lottoon
  • 500 ilmaista pelikierrosta GEMIX -peliin (arvo 50 €)
  • 100 % talletusbonus 100 € asti

Talletusbonus tarkoittaa sitä, että mikäli päätät pelata omalla rahallasi sivustolla – Kolikkopelit tuplaa tallettamasi rahat aina 50 € asti.

Loton alennusmyynnit 13.-17.8.2018

Uusien asiakkaiden tarjouksien lisäksi Kolikkopelit tarjoaa myös vaihtuvia kampanjoita asiakkailleen. Uusin lottokampanja on varsin huikea – Kolikkopelit tarjoaa kaikki Eurojackpot rivit 50 % alennuksella 13.-17.8.2018.

Voit ostaa Eurojackpot rivejä puoleen hintaan 50 riviin asti – kiirehdi lunastaaksesi tämä ja muut tarjoukset.