Tikin kanssa tai ilman – Bonus on valtava!

Tämä tarjous on päättynyt. Katso uusimmat tarjoukset, edut ja kampanjat etusivultamme.

Kyllä se on sellainen homma, että Lottohulluille tarjoillaan taas makiaa. Tässä 24.10.2019 päättyvässä kampanjassa Lottohullujen väki lunastaa mahan täydeltä.

Upean bonuksen (uniikki!) ja mahdollisuuden lähteä etelän lämpöön rapakon taakse Miamiin itse Esa ”Tiki” Tikkasen kanssa. Nappaa tämä bonus tästä tai lue lisää alta!200 bonus ja tikin kanssa miamiin

Eli tässä tämä hullu tarjous lyhykäisyydessään:

  • Unibet tarjoaa jääkiekkoliigojen startin kunniaksi uusille pelaajille todella hyvän 200% bonuksen
  • Bonuksen voit käyttää 200 € asti. Eli talleta 100 € ja pelaat 300 € kolikkopeleihin
  • Mikäli vedonlyönti maistuu – niin päälle saat 10 € riskittömän vedonlyönnin (tee se mobiilissa)

Eli ei sen kummempi homma – Siirry tästä kampanjasivulle ja lunasta tämä tarjous! Huomaa, että talletusbonuksen voit pelata suosikki kolikkopeleissäsi ja siinä on pieni kierrätysvaatimus (vain 25-kertainen).

Mutta miten pääsen Tikin kanssa Miamiin?

Kun nappaat tämän tarjouksen uutena pelaajana Unibetillä – saat jokaista 5 € vedonlyöntilappua kohden arpalipun arvontaan. Eli kyseessä on arvonta!

Legendaarinen Esa Tikkanen on esiintynyt aiemminkin Unibetin ja Lottohullujen suosittelemilla kampanjoilla. Jääkiekkolegenda edustaa henkilöbrändinä Unibettiä ja takaa myös tällaisten arvontojen luotettavuuden.

Jos nalli napsahtaa kohdallesi niin odotettavissa on todellakin unelmien matka. Miamissa sitten pääsee touhuamaan itse Tikkasen kanssa ja nauttimaan lämmöstä

Miksi tarjous on niin hehkuttamisen arvoinen?

Mainitsimmekin jo, että tämän kampanjan takaa Unibet ja Esa Tikkanen, mutta arvoltaan se on todella hyvä.

Eli 200% bonuksia ei noin vain anneta – varsinkaan todella luotettaville pelisivustoille kuten Unibet. Tämän lisäki bonuksen kierrätysvaatimukset ovat todella helpot. Sen sanoo myös Unibet tarjoussivullaan:

Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vedonlyöntiin 4x yli 1.40 kertoimille ja 25x kasinolle

Olemme tästä samaa mieltä. Todella kiva ja napakka tarjous!

Sinun ei tarvitse myöskään tallettaa 100 € mikäli et halua! Voit napata 200% bonuksen myös ihan millä vain summalla 100 € asti. Mikäli esimerkiksi haluat kokeilla kahdella kympillä – saat kuusikymppiä pelirahaa heti alkuun.