Tiesitkö tämän tärkeän asian Kenosta?

Yksi suosituimmista peleistä on Keno! Vuonna 2017 kenoa pelattiin 338 miljoonan euron edestä. Keskimäärin vuodessa jokainen laittaa 108 euroa kenoon!

Tässä numerossa on huomioitu vain täysi-ikäiset (18+) ja fakta siitä, että noin 70-prosenttia pelaa rahapelejä aktiivisesti.

Keno pelinä

Knoa on pelattu jo vuodesta 2002 lähtien, ja se on yksi suosikkipeleistä.

Toisin kuin lotto, kenoa pelataan myös kasinoilla ja pelihalleissa. Keno eroaa lotosta myös siinä määrin, että siinä voit muuttaa panoksen määrän (eli rivihinta ei ole kiinteä). Vaan voit määrittää itse panoksen määrän.

Jotain mitä et lotossa pysty tekemään

Kenoarvonta suoritetaan kolme kertaa päivässä. Päivä, Ilta ja Myöhäisillan arvonta tuo jännitystä joka päivä pimeneviin iltoihin.

Keno 24/7 on netissä pelattava Keno, jossa on jaossa 10 miljoonaa euroa joka 4. minuutti!

Voit valita kenotason 1-10 väliltä. Keno 24/7 pelissä voittoluokat eroavat siten, että kenotasolla 10 et saa panostasi takaisin mikäli mikään numero ei osu oikein.

Numeroita on myös enemmän, valitset numerot 1 – 80 väliltä. Huikean tästä kenosta tekee se, että arvonta suoritetaan joka 4. minuutti! Ja jokaisessa arvonnassa on kenotasolla 10 potissa 10 miljoonaa euroa!

Keno 24/7 peliä voit pelata muutamilla pelisivustoilla. Kaikissa on hyvät tarjoukset uusilla asiakkaille.

Kenow

KeNow on nettikeno, joka yhdistää kaikki hyvät puolet kenon pelaamisessa.

KeNow kenossa arvonta järjestetään kuten Keno 24/7 pelissä joka 4. minuutti – viikon jokaisena päivänä! Tässä kenossa päävoitto on miljoona euroa.

Numerot valitset 1-70 väliltä ja panoksen 1 – 10 euron väliltä. Arvonnassa arvotaan 20 numeroa. Kyseessä on hyvin samankaltainen Keno kuin normaali keno. Erot löytyvät voittoluokissa ja miten hyödynnät tarjouksia tähän kenoon!

Tässä kenopelissä saat panoksesi takaisin kenotasoilla 8, 9 ja 10 jos mikään numero ei osu oikein.