Sauna lämpiämään ja 5 euroa kylkeen!

Päivitys! Tämä kampanja on päättynyt. Tilaa Lottohullujen uutiskirje tai vieraile tarjoukset sivuillamme niin pysyt ajantasalla.

Saunapelissä laitetaan kiuas kuumaksi ja löylyä riittää. Lunasta uutena asiakkaana 5 euroa ilmaista pelirahaa Saunapeliin!

Saunapeli kolikkopeli – eksklusiivinen kolikkopeli

Saunapeli julkaistiin lokakuun 2018 lopussa ja samalla meni uusiksi tarjous uusille asiakkaille. Saunapeli kiidättää pelaajat lauteiden lämpöön ja löylyistä pääsee nauttimaan 5 ilmaisen euron muodossa.

Saunapelissä on kolme linjaa ja paljon eri bonustoimintoja. Eri symbolit tuovat eritasoisia voittoja, mutta paras symboli on naishahmo, joka on samalla ”jokerisymboli” tai toisin sanottuna ”wild -symboli”.

Kuten jokeri korttipakassa, tämä symboli muuntautuu ja toimii minä vaan toisena symbolina.saunapeli kolikkopelit bonuspeli

Kun saat yhden tai kaksi jokerisymbolia voittavalle linjalle jäävät ne siihen ilmaisen kierroksen ajaksi! Eli peli pyörähtää uudestaan ilmaiseksi niin kauan kuin voittoja tulee. Todella kiva bonusfunktio tämä! Haluatko kokeilla itse?

Mikäli käy onni ja saat kolme symbolia voittavalle linjalle, aktivoituu bonuspeli!saunapeli kolikkopelit bonuspeli

Bonuspelissä saat 6 ilmaiskierrosta. Nämä ovat kuitenkin parempia ja arvokkaampia ilmaiskierroksia, sillä pelin ensimmäinen ja viimeinen rulla ovat täynnä jokerimerkkejä.