Sauna lämpiämään ja 5 euroa kylkeen!

Päivitys! Tämä kampanja on päättynyt. Tilaa Lottohullujen uutiskirje tai vieraile tarjoukset sivuillamme niin pysyt ajantasalla. Koikkopelit lanseerasi myös uuden saunapeli kampanjan.

Kolikkopelit lanseerasi uuden Saunapeli -kolikkopelin. Saunapelissä laitetaan kiuas kuumaksi ja löylyä riittää. Lunasta uutena asiakkaana 5 euroa ilmaista pelirahaa Saunapeliin!

Nappaa ilmaiset 5 euroa Kolikkopeleille tästä!kolikkopelit saunapeli ja muut bonukset

Saunapeli ja Kolikkopelit – eksklusiivinen kolikkopeli

Kolikkopelit julkaisi Saunapelin lokakuun 2018 lopussa ja samalla meni uusiksi tarjous uusille asiakkaille. Saunapeli kiidättää pelaajat lauteiden lämpöön ja löylyistä pääsee nauttimaan 5 ilmaisen euron muodossa.

Saunapelissä on kolme linjaa ja paljon eri bonustoimintoja. Eri symbolit tuovat eritasoisia voittoja, mutta paras symboli on naishahmo, joka on samalla ”jokerisymboli” tai toisin sanottuna ”wild -symboli”.

Kuten jokeri korttipakassa, tämä symboli muuntautuu ja toimii minä vaan toisena symbolina.saunapeli kolikkopelit bonuspeli

Kun saat yhden tai kaksi jokerisymbolia voittavalle linjalle jäävät ne siihen ilmaisen kierroksen ajaksi! Eli peli pyörähtää uudestaan ilmaiseksi niin kauan kuin voittoja tulee. Todella kiva bonusfunktio tämä! Haluatko kokeilla itse? Siirry rekisteröitymään Kolikkopeleille tästä.

Mikäli käy onni ja saat kolme symbolia voittavalle linjalle, aktivoituu bonuspeli!saunapeli kolikkopelit bonuspeli

Bonuspelissä saat 6 ilmaiskierrosta. Nämä ovat kuitenkin parempia ja arvokkaampia ilmaiskierroksia, sillä pelin ensimmäinen ja viimeinen rulla ovat täynnä jokerimerkkejä.

Lunasta ilmaiset 5 € Saunapeliin tästä!

Kolikkopelit 5 euroa bonus – Etu uusille asiakkaille

Joku saattaa muistaa, että Kolikkopelit on ennenkin jakanut 5 ilmaista euroa asiakkailleen rekisteröitymisen yhteydessä ja näin se myös on! Kolikkopelit on toiminut jo yli 8 vuoden ajan ja palkinnut suomalaisia rahapelaajia.

5 euron ilmaisen pelirahan lunastat todella helposti:

Rekisteröidy Kolikkopeleille ilmaiseksi tästä!

Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee vain vahvistaa tilisi. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee vahvistaa joko sähköpostisi tai puhelinnumero. Tämän jälkeen 5 euron bonus on sinun ja voit siirtyä Saunapeliin pelaamaan!

Nykyään sivustolla pelaa jo yli 450 000 suomalaista – mikäli sinulla jo pelitili löytyy Kolikkopeleiltä kannattaa myös silloin kokeilla uutta Saunapeliä. Kolikkopelit järjestää useita turnauksia tässä pelissä jossa voi voittaa riihikuivaa rahaa sekä tavarapalkintoja. Pelin lanseerauksen yhteydessä Kolikkopelit järjesti muun muassa turnauksen ”Nyt saunotaan!” – jossa palkinto on 800 euroa.

Lunasta 5 euron bonus Kolikkopeleille tästä!

Kolikkopelien muut tarjoukset – Lottohullut tarjoaa lisää!

5 euron ilmaisen bonusrahan lisäksi Kolikkopelit tarjoaa muitakin huippuetuja uusille asiakkaille.

  • 200% talletusbonus 100 € asti
  • 500 ilmaista peliä GEMIX -peliin

200 % talletusbonuksen lunastat vain tämän sivun kautta. Se tarkoittaa, että mikäli haluat pelata omalla rahallasi Kolikkopeleillä, talletuksesi triplataan! Talleta 50 € ja pelitililläsi on 150 €.

500 ilmaista peliä GEMIX kolikkopeliin on osa Kolikkopelien uusien asiakkaiden pakettia. Saat 10 ilmaista peliä 50 päivän ajan tähän hauskaan peliin.

Yhteensä nämä kaikki tarjoukset uusille asiakkaille ovat varsin arvokkaita. Muista hyödyntää ne, mutta myös järkevästi. Tässä lisää 5 euron bonusrahan ehdoista ja muista ehdoista.

Kampanjan ehdot – 5 ilmaista bonusrahaa ja muut Kolikkopelien tarjoukset uusille asiakkaille

Tärkein huomio näiden kampanjoiden lunastuksessa on se, että pelitililläsi voi olla vain yksi bonus aktiivisena.

Eli kun rekisteröidyt niin lunasta tarjoukset järjestyksessä. Näin pääset parhaimpaan mahdollisimpaan lopputulokseen!

Tarkemmat ehdot:

  • 5 ilmainen peliraha on voimassa 7 päivää
  • 5 ilmainen peliraha tulee kierrättää 35 kertaa
  • 5 ilmainen peliraha tulee pelata Saunapelissä
  • 200 % talletusbonus tulee kierrättää 40 kertaa
  • Kolikkopelien yleiset käyttöehdot ovat voimassa