Sauna kuumaksi! – Lunasta 10 € bonusraha

Päivitys: Kiirehdi lunastamaan tämä kampanjatarjous – enää  reilut 300 nopeinta ovat mukana tässä kampanjassa!

Kolikkopelit heittää lisää löylyä – sillä kaikki uudet rekisteröityneet ja tallettavat asiakkaat lunastavat 10 € ilmaista pelirahaa juuri lanseerattuun Saunapeli -kolikkopeliin. Käytä myös talletusbonus ja saat vielä 10 € lisää, eli yhteensä 30 € pelirahaa.

Aloita tästä. Siirry Rekisteröitymään Kolikkopeille tästä.saunapeli tarjous lottohullut

Mistä Saunapeli kampanjassa on kyse?

Saunapeli on kolikkopeli mitä voit pelata vain osoitteessa kolikkopelit.comissa. Pelin lanseerauksen yhteydessä sivusto tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 10 € ilmaista pelirahaa juuri Saunapeliin! Toimi näin:

Ilo ei lopu tähän sillä uuden asiakkaan talletus Kolikkopeleillä myös tuplataan, eli saat yhteensä 30 € pelirahaa Saunapeliin. Lisäksi saat 500 ilmaiskierrosta pelattavaksesi heti ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen 🙂

Huomaa! Kampanja on voimassa vain 500 ensimmäiselle uudelle asiakkaalle, ja kampanja on ollut voimassa jo viikon päivät.. Kiirehdi siis lunastamaan. Lottohullut pitää sinut ajantasalla ennenkuin kampanja päättyy.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä!

Saunapeli ja Kolikkopelit

Saunapelissä on kolme linjaa ja paljon eri bonustoimintoja. Symbolit tuovat eritasoisia voittoja, mutta paras symboli on naishahmo, joka on samalla “jokerisymboli” tai toisin sanottuna “wild -symboli”.saunapeli kolikkopelit bonuspeli

Mikäli saat kolme jokerisymbolia riveille niin laukeaa huippubonus!

Kolikkopeleillä pelaa yli 450 000 suomalaista. Liity joukkoon tämän kampanjan tiimoilta ja onnea peleihin.

Laita saunapeli kuumaksi! Siirry Rekisteröitymään Kolikkopeille tästä.saunapeli tarjous pystybanneri lottohullut