Sauna kuumaksi! – Lunasta 10 € bonusraha

Päivitys: tämä tarjous on päättynyt.

Kolikkopelit heittää lisää löylyä – sillä kaikki uudet rekisteröityneet ja tallettavat asiakkaat lunastavat 10 € ilmaista pelirahaa juuri lanseerattuun Saunapeli -kolikkopeliin. Käytä myös talletusbonus ja saat vielä 10 € lisää, eli yhteensä 30 € pelirahaa.

Mistä Saunapeli kampanjassa on kyse?

Saunapeli on kolikkopeli mitä voit pelata vain osoitteessa kolikkopelit.comissa. Pelin lanseerauksen yhteydessä sivusto tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 10 € ilmaista pelirahaa juuri Saunapeliin! Toimi näin:

  • Avaa ilmainen pelitili Kolikkopeleille tästä.
  • Talleta vähintään 10 € ja olet oikeutettu tähän kampanjaan.

Ilo ei lopu tähän sillä uuden asiakkaan talletus Kolikkopeleillä myös tuplataan, eli saat yhteensä 30 € pelirahaa Saunapeliin. Lisäksi saat 500 ilmaiskierrosta pelattavaksesi heti ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen 🙂

Huomaa! Kampanja on voimassa vain 500 ensimmäiselle uudelle asiakkaalle, ja kampanja on ollut voimassa jo viikon päivät.. Kiirehdi siis lunastamaan. Lottohullut pitää sinut ajantasalla ennenkuin kampanja päättyy.

Saunapeli ja Kolikkopelit

Saunapelissä on kolme linjaa ja paljon eri bonustoimintoja. Symbolit tuovat eritasoisia voittoja, mutta paras symboli on naishahmo, joka on samalla “jokerisymboli” tai toisin sanottuna “wild -symboli”.saunapeli kolikkopelit bonuspeli

Mikäli saat kolme jokerisymbolia riveille niin laukeaa huippubonus!