Pelaa Suomen alkulohkon ottelua eurolla ja lunasta 50 euron ilmaisveto

Tämä etu on päättynyt. Katso uudet tarjoukset ja kampanjat etusivulta.

Suomi on aloittanut Jääkiekon MM-kisat todella vahvasti. Ensin kaatui jääkiekon suurmaa Kanada ja sitten isäntämaa Slovakia. Ainoastaan Yhdysvalloille Suomi taipui, sekin tappio jatkoajalla. Nyt jos koskaan on aika hypätä leijonien kelkkaan, sillä Lottohullut esittelee aivan hullun kampanjan Suomen alkulohkon otteluihin.eurolla 50 euron ilmaisveto

Nappaat 50 euron ilmaisvedon pelaamalla vähintään yhden euron mihin Suomen alkulohkon otteluun.

Seuraava ottelu pelataan Tanskaa vastaan ja Suomi marssii otteluun ennakkosuosikkina. Pelaa vähintään yhden euron veikkaus Suomen otteluun ja saat tilillesi 50 euron ilmaisvedon.

Kampanjan tarjoaa Unibet. Huom. Koskee vain Unibetin uusia asiakkaita.

Suomi Jääkiekon MM-kisoissa

Kuten mainittua niin Suomi on aloittanut kisat todella vahvasti. Vain Yhdysvallat on Suomen pystynyt kaatamaan ja tässäkin jenkkien voittomaalia edeltänyt tilanne on puhuttanut.

Tärkeintä näissä kisoissa on joukkue, isolla J:llä. Tähtikatraat usein ovat sen faktan edessä, että pelaajat on kerätty turnaukseen isoista liigoista ja yhdessä ei ole ehditty harjoittelemaan.

Suomen joukkueessa tilanne on toinen. Jää vielä nähtäväksi tuoko Suomi kisoihin vahvistuksia kun NHL:stä vapautuu kokoajan enemmän pelaajia (huom. Esim Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho saattavat olla tarjolla jo perjantaina). Mikäli vahvistuksia tulee voisivat ne olla suuri apu juuri ratkaisupeleissä.

Unibetin kampanja kisojen alkulohkon otteluihin

Kampanjat saavat vain jatkoa! Pelaa nyt vähintään yhden euron veto Suomen alkulohkon otteluun ja lunastat 50 euron ilmaisvedon vedonlyöntiin. Tärkeät tiedot tarjouksesta:

  • Lunastat kampanjan vain tämän sivun kautta rekisteröitymällä
  • Aseta 1€+ veto yksittäiseen, Suomen alkulohkon otteluun
  • Ilmaisveto tulee tilillesi kun aiempi veto on ratkennut

Miksi Unibet tarjoaa tällaista tarjousta? Koska kisahuuma on kuumimillaan ja Unibet haluaa esitellä sivustonsa tämän tarjouksen avulla.

Ei sen kummempia sääntöjä siis! Tämä on melko hullu tarjous, jää nähtäväksi tuleeko vastaavia vielä jatkopeleihin.

Lottohullut pelasi Suomen kahden maalin voittoa. Näin se homma sujui tämän sivun kautta: