Onnekas mies voitti 10 miljoonaa euroa

10 miljoonaa voitettu K-market roihuvuoressa

Nyt on niin hullu voitto ettei mitään rajaa! Loton kierroksella 41 saatiin kokea todellinen jättipotti. Onnekas mies Helsingistä suuntasi kohti Roihuvuoren K-Markettia. K-Market Roihuvuori valikoitu miehen paikaksi, sillä hän oli menossa tekemään ostoksia normaaliin tapaan. Veikkaus oli myös saanut yhteyden onnekkaaseen pelaajaan.

Kuulimme kommentteja onnekkaalta mieheltä voiton tiimoilta.

”Sunnuntai aamuna olimme tyttöni kanssa mökillä. Tyttö sitten huomasi, että Roihuvuoren K-Marketissa oli pelattu 10 miljoonan euron rivi. Päätin sitten kirjautua sisään Veikkaus tililleni katsomaan, olisiko voitto tullut minulle. Kun avasin tilini saldon, en voinut uskoa silmiäni. Peräti 10 miljoonaa euroa oli nyt saldossa, uskomatonta.”

Tästä tuli mitä parhain sunnuntai tälle helsinkiläiselle miehelle.

Mies perheineen oli päättänyt juhlistaa voittoa sekä sen tuomaa mammonaa. Illasta he olivat suunnanneet syömään ravintolaan. Myöskään unien puutteesta ei ole ollut ongelmia, sillä mies tiesi kertoa nukkuvansa yönsä erittäin loistavasti.

Vaikka voitosta on jo mennyt hetki, kertoo mies, että voitto sai pään hieman pyörälle. Voitto tuntuu varmasti käsittämättömätlä, sillä onhan 10 miljoonaa euroa huikea määrä rahaa voittaa.

Pelaa suomalaista lottoa netissä

Voit nykyään pelata myös erilaisia lotto pelejä netissä. Vaikka tämä voitto tulikin Veikkaukselta, on nyt myös mahdollista pelata kansainvälisiä lottoja erilaisilla sivustoilla.

Katso kaikki sivustoltamme löytyvät pelisivut lottoon sekä muihin peleihin, – valitse suosikkisi! Muista myös lukea kaikki lotto uutiset niin tiedät, missä voitot napsuvat pelaajien tileille.