Nyt kaikki sienimetsälle ja lottoamaan!

Joskus sienestäminen voi olla kuin lottovoitto! ”Miten niin?” – kysyy kokenut lottoaja / sienestäjä!

Tuoksuvalmuska eli Matsutake on sieni, jota löytyy tänä Syksynä runsain määrin Suomen metsistä. Sieni on suurta herkkua Japanissa ja vientituotteena sienestä maksetaan jopa 4 000 euroa kilolta!lottohullut tuoksuvalmuska

Tuhansien eurojen sieni

Tuokuvalmuska on suurta herkkua Japanissa ja jossei sientä lähdetä viemään aina Japaniin asti – istuu sieni sitten hyvin myös suomalaisiin ravintoloihin, jossa sitä voidaan tarjoilla Japanilaisille turisteille.

Sieni on varsin harvinainen ja se voi olla oikukas – nimittäin toisinaan sato voi olla runsas ja kun taas seuraava saattaa olla ilman mitään nähtävää syytä harva. Tuoksuvalmuskaa esiintyy tänä Syksynä Pohjois-Suomessa ja Etelä-Savossa runsainmäärin!

Tilaa Lottohullut -uutiskirje! Tilaamalla Syyskuun aikana osallistut 10 € lahjakortin arvontaan.

Toinen seikka miksei sienistä ole tullut Suomen isoin vientituonte Japaniin on se, että japanilaiset miljonäärit ja vastaavat odottavat tätä sientä lautaselle 48 tunnin sisään sen poimimisesta.

Lähdetkö sinä etsimään Matsutakea?

Lähdetkö sinä sienimetsälle etsimään nyt Matsutakea ja myymään tätä eteenpäin? Toinen vaihtoehto on kerätä ja nauttia ruokapöydässä kuin Japanilainen miljonääri!

Mikäli sienet tai japanilaiset eivät juurikaan napostele – ei hätää katso parhaat pelitarjoukset täältä.