Miljaridivoitto lotossa Etelä-Carolinaan

Etelä-Carolina on hieman väkiluvultaan Suomea pienempi, mutta ilmeisesti sitäkin onnekkaampi! Mega Millions loton ennätyspotti, maailman isoin voitettu lottopotti osui tiistaina 22.10.2018 Etelä-Carolinaan, yhdelle järjettömän onnekkaalle lottopelaajalle.mega millions etela carolina paavoitto

Mega millions päävoitto 2018 – maailman suurin yksittäinen lottovoitto

Potissa oli 1,6 miljardia dollaria. Mega Millions loton sääntöjen mukaisesti voittaja voi valita ottaako hän käteissumman kertavoittona vai haluaako voittaja kiinteän summan vuosiksi eteenpäin. Yleensä voittajat valitset käteisvoiton. Tässä potissa tuo käteissumma minkä voittaja voi valita saavan heti oli 878 miljoonaa dollaria.

Edellinen ennätysvoitto oli 656 miljoonaa dollaria joten tässä mentiin ihan reippaasti tuon yli!

Yhdysvalloissa lottovoittajien nimet usein julkistetaan. Vain 8 osavaltiossa voittajat voivat pysyttäytyä anonyyminä. Etelä-Carolina on yksi näistä osavaltioista. Voidaan käytännössä sanoa, että tämä lottovoittaja oli erikoisen onnekas, koska kyseinen potti on herättänyt niin paljon huomiota, joten mitään rauhaa voittaja ei olisi saanut.

Tilaa Lottohullujen uutiskirje nyt. Saat Lotto-opas 2018 eepoksen (arvo 50 €) ja ajankohtaiset tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tämän lisäksi vielä Lokakuun ajan osallistut 10 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortti arvotaan tässä kuussa liittyneiden, uusien uutiskirjeen tilaajien kesken. Lue lisää täältä tai tilaa uutiskirje tästä: