Lottovoittajan kardinaalimunaukset – kaikki samassa paketissa

Olemme kirjoittaneet melko paljon siitäkin mitä tehdä kun voitto osuu kohdalle. Muun muassa uutiskirjeemme kertoo nämä perusasiat. Tietysti keskitymme usein siihen miten voittaa lotossa.

Kuitenkin kun luemme uutista Englannista, jossa 4.4 miljoonan euron lottovoittaja tekee kaikki kardinaalimunaukset mitä voittajana voi tehdä – on hyvä kerrata asioita 😀

Näin lottovoittaja munasi

Englannin kansallisen loton UK National Lotteryn viimeaikainen kierros löysi 4.4 miljoonan punnan voittajan. 24-vuotias, Dean Weymes löytyi voittajassa (kuvassa).loton voittaja dean weymes

Logistiikkapuolella Amazonin verkkokaupassa työskentelevä Dean lopetti myös työnsä samointein. Töihin hän ilmoitti lopettamisen syyksi lottovoiton ja eläköitymisen.

Töissä kysyivät, että voisitko kirjoittaa lappuun oikean syyn töiden lopettamiseksi. Eivät meinanneet uskoa lottovoittooni.

Lottohulluille vinkiksi, yllä lihavoimme kaikki Deanin tekemät virheet lottovoiton yhteydessä. Ainoa mahdollisesti hyvä asia mitä Dean teki oli se, että hän päätti ottaa voiton erissä.

Hän saa 4.4 miljoonan punnan voiton erissä 30 vuoden ajan – 10 -12 000 puntaa joka kuukausi.

Vältä näitä kun lottovoitto kohdallesi osuu

Emme ihmettelisi mikäli taparikolliset ja kiristäjät ilmaantuisiviat Deanin ovelle lähiaikoina. Ylläolevien tietojen perusteella on niin helppo selvittää missä mies luuraa.

Tämän lisäksi isosti julkisuudessa voitolla juhliminen herättää usein lähipiirissä harmittavia tunteita. Lottohullutkin on uutisoinut monesta rappioituneesta lottovoittajasta, joiden sisäpiiri on kääntynyt täysin voittajaa vastaan.

Eli lähdetään kertaamaan. Mitä tehdä kun lottovoitto osuu kohdallesi?

  • Pidä voitto visusti omana tietonasi
  • Ota yhteyttä luotettavaan lakimieheen, joka voi edustaa sinua
  • Lakimiehen avulla pystyt asioimaan anonyymisti
  • Usein lottovoittajan EI tarvitse antaa kokonimeä järjestäjän käyttöön
  • Tee suunnitelma mitä rahoillasi teet
  • Älä lopeta päivätöitä, ainakaan heti
  • Elä silti omien varojen puitteissa, myös miljoona voiton voi hassata menemään

Näitä kun noudatat niin todellakin miljoonavoiton osuessa kohdalle voit hyvin ja turvallisin mielen eläköityä.

Lottohullujen parhaat vinkit isoihin, anonyymeihin voittoihin erilaisin tarjouksin ja bonuksin löydät tältä sivulta.