Loton ennätyspotin metsästys jatkuu!

Loton päävoitto jatkoi taas väistelyä! Veikkauksen lotossa mennään taas ennätyslukemissa tälläkin viikolla kun päävoittona on 14,6 miljoonaa euroa!

Vuoden 2019 ensimmäiset lottokierrokset eivät tuoneet päävoittoa

Vuoden kaksi ensimmäistä kierrosta eivät ole tuoneet massiivisia voittoja ja näin ollen myös päävoitto jatkaa kasvamistaan.

5.1.2019 kierroksella osui vain yksi 6+1 voitto. Reily 270 000 euroa oli pelattu Toholammin S-Marketilla.

Lauantailoton lisäksi kansainvälisissä lotoissa pelaat suurista jättipoteista tälläkin viikolla. Lottohullut valitsi suurimman viikottaisen lottopotin sinulla, ja se on tällä viikolla PowerBall lotto.

powerball 2019

Pelaat Lottohullujen suosittelemilla sivuilla tätä lottoa ja lunastat edut. Nämä kolme kovaa ovat: Unibet, Casinohuone, tai Kolikkopelit. Uutena asiakkaana kullakin sivustolla triplaat ensitalletuksesi. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi PowerBall lottoon (rivihinta 2€) pelaat kympillä esimerkiksi 15 riviä!

Ota kympillä 15 riviä Unibetillä

Lottohullujen viikkoarvonta

Muista seurata Facebook sivujamme ja osallistua viikottaisiin arvontoihin. Viime viikolla arvottiin 10 riviä lottokierrokselle, jossa voitto oli tosi lähellä! 3 päänumeroa osui jopa kolmelle eri rivillä, mutta voittoa jäätiin vielä odottamaan.