Alennusmyynnit! Eurojackpot puoleen hintaan.

Tämä kampanja on päättynyt.

Tällä viikolla (13.8.-17.8.2018) pystyt ostamaan Eurojackpot puoleen hintaan! Uunituore Vesku Loirin tähdittämä Kolikkopelit Lotto aloitti kampanjan, jossa kaikki rekisteröityneet pelaajat voivat ostaa maksimissaan 50 Eurojackpot riviä puoleen hintaan.

Pelaa 50 Eurojackpot riviä puoleen hintaan – toimi näin!

Mikäli olet uusi asiakas Kolikkopelit.com sivustolla – Avaa ilmainen pelitili Kolikkopeleille tästä.

Tämän jälkeen sinun tulee vain siirtyä ostamaan Eurojackpot rivejä – huomaat, että kaikki Eurojackpot rivit maksavat vain 1 euron.

Kolikkopelit haluaa rajata tarjousta eli pienentää omaa riskiään – voit ostaa maksimissaan 50 riviä. Voit tietysti valita monta riviä haluat pelata, mutta suosittelemme käyttämään tarjouksen kokonaisuudessaan.

Tarjoukset uusille asiakkaille Kolikkopelit Lotto sivustolla

Mikäli sinulla ei vielä ole pelitiliä Kolikkopeleillä, olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • 6 euroa ilmaista pelirahaa lottopeleihin (esimerkiksi Eurojackpot, EuroMillions tai PowerBall lotot).
  • 500 ilmaista pelikierrosta GEMIX kasinopeliin.
  • 100 % talletusbonus 50 € asti.

(talletusbonus tarkoittaa, että Kolikkopelit tuplaa rahasi, mikäli haluat pelata omalla rahallasi)

Olemme kirjoittaneet paljon Kolikkopelit Lotto -sivusta hiljattain. Tarjoukset heillä ovat varsin uniikkeja ja sellaisia, joita Veikkaus ei tarjoa. Voit pelata myös valtavan määrän muita pelejä ja erilaisia lottoja kuin kotimaisella sivustolla.

Eurojackpot tulokset saat suoraan Kolikkopelit tilillesi ja näet osuiko voitto. Mikäli haluat tarkastaa osuiko voitto, kirjoita googleen Eurojackpot tulokset, ja löydät hyviä työkaluja tätä varten.

Vesku Loiri ja Kolikkopelit lotto

Kolikkopelit loton virallisena valvojana toimii Vesa-Matti Loiri. Veskulta nähtiin ensimmäiset esiintymiset loton virallisena valvojana viime viikolla.