Vesa matti Loirin kirja LOIRI. nyt jaossa! Nappaa oma kopio nyt.

Tämä kampanja on päättynyt.Vesa Matti Loiri antaa kirjan kolikkopelien pelaajille

Vesa-Matti Loirista kertova kirja ”Loiri.” on herättyänyt huikean määrän kohua suomalaisten keskuudessa. Lööpit lauloivat, kun tämän eepoksen tekstejä avattiin suomalaisille lukijoille.

Jos et vielä ole ehtinyt hankkimaan itsellesi tätä loistavaa kirjaa, on sinulla nyt siihen loistava mahdollisuus. Toimi näin ja saat kirjan itsellesi:

  • Siirry kampanjasivulle tästä
  • Valitse 200% bonus
  • Viimeistele ilmainen rekisteröityminen
  • Tee vähintään 50 € ensitalletus
  • Pelaa kolikkopelejä vähitnään 50 €:lla

Varmistathan, että rekisteröidyt oikeilla tiedoilla, jotta kirjasi löytää perille! 🙂 50 ensimmäistä tämän kampanjasivun kautta 50 € ensitalletuksen tekevää asiakasta saavat kaikki kyseisen kirjan!

Kampanja-aika päättyy 27.10.2019 ja kirjat lähetetään kaikille maanantaina 29.10.2019.

Huomaa, että 200% ensitalletusbonus ja muut herkut tuovat sinulle paljon pelattavaa sekä voitettavaa Kolikkopeleillä. Eli kun talletat ja pelaat 50 € saat kirjan, mutta 200% talletusbonus kolminkertaistaa myös rahasi (Talleta 50 € ja pelaat 150 €).

Ilmaiskierrokset ovat myös Kolikkopeleillä todella iloinen ilmestys! Ne saat heti rekisteröitymisen jälkeen käyttöösi, 30 päivän ajaksi täysin ilmaiseksi (yhteensä 450 ilmaiskierrosta, 30 päivän aikana).

Vesa-Matti Loiri kirja kampanja Kolikkopelit

Kolikkopelit sekä Vesa Matti Loiri ovat jo aikaisemminkin tehneet yhteistyötä erilaisten kampanjoiden merkeissä. Vesa Matti Loiri toimii myös kolikkopelien virallisena loton valvojana.

Loton virallisena valvojana toimiminen on varmasti raskasta puhaa. Raskaasta puuhasta tosin ei ole puhettakaan, kun puhutaan tämän tarjouksen helppoudesta lunastaa.

Kaikki uudet asiakkaat, joilla ei vielä ole kolikkopeleille tiliä voivat osallistua tähän kampanjaan. Jos haluat saada Loirin kirjan itsellesi, ainoa asia mikä sinun tulee tehdä, on 50 € arvoinen talletus kolikkopeleille. Klikkaa itsesi kolikkopeleille tästä.

Kun olet tehnyt talletuksen ja kierrättänyt sen vähintään kerran, on kirja sinun. Siis suorastaan hullun helppoa. Kirja lähetetään 50 ensimmäiselle henkilölle. Ei huolta, tulemme kirjoittamaan tähän, kun kirjoja ei voi enää lunastaa, vielä niitä on jäljellä.

Kampanja alkaa lokakuun 21.10.2019 ja päättyy 27.10.2019. Sinulla on siis vain viikko aikaa ottaa osaa tähän loistavaan kampanjaan. Vaikka et kolikkopeleistä pitäisi, on tämä loistava mahdollisuus tutustua niihin.

Vesa Matti Loirin kirja on loistava lahja esimerkiksi isäinpäiväksi. Jokainen isä haluaa varmasti lukea sen, mitä Loirilla on ollut sanottavana. Myös pukinkonttiin tämä kovaakin kovempi paketti soveltuu suorastaan loistavasti. Ja mikä parasta, sinulla on vieläpä mahdollisuus voittaa kirjan lisäksi rahaa.

Kolikkopelit tarjoaa kaikille uusille asiakkaillensa tämän kirjan lisäksi myös 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta. Jos et kirjaa halua, ota edes ilmaiskierrokset ilman talletusta. 50 € talletuksellesi tulet saamaan kolikkopeleiltä myös loistavan talletusbonuksen. Saat nimittäin 200% talletusbonuksen aina 200 € asti kolikkopeleiltä.

Siirry siis tekemään vähintään 50 € talletuksesi kolikkopeleille. Kirja lähetetään automaattisesti kaikille niille, jotka ehtivät sen lunastaa. Nyt kannattaa olla nopea, sillä kirjoja on jaossa 50 kappaletta.