KRUUNA

Kolikko on heitetty ja se on… KRUUNA!

Valitettavasti arvauksesi meni väärin!  Kolikonheitossa on klassisesti 50 % mahdollisuus valita oikein (kruuna vai klaava) ja tällä kertaa ei osunut oikein. Olet kuitenkin mukana arvonnassamme.

Vaikka et kolikonheittoa arvannutkaan oikein niin lunasta tämä tarjous! Lataamo kaikille uusille pelaajille 50 ilmaiskierrosta kolikkopeliin nimeltä Jammin Jars. Kierrosten voitot pitää panostaa vain kerran. Lisäksi saat BonusWheelistä kierroksia joiden arvo on viiden ja 2 tuhannen euron välillä.

Kaikki tämä klikkaamalla alta Lataamolle, ja tekemällä vain 10 € talletus.

Ota hyvät edut vain 10 €:lla

Lataamo kasinon etu

Pysy mukana Lottohullujen kampanjoissa ja tarjouksissa tilaamalla aivan hullu uutiskirje! Jätä lomakkeeseen vain etunimesi ja sähköposti:

Kolikonheiton todennäköisyydet

Kolikonheitossa on kaksi mahdollista lopputulemaa, perinteisesti kruuna tai klaava. Näin ollen, jos unohdetaan mahdollisuus jossa kolikko tippuu ja pysähtyy reunalleen, on jokaisella kolikonheitolla todennäköisyys arvata lopputulema oikein 50% (tai  toisin sanottuna 1/2 tai 0.5).

Tässä erilaisia skenaarioita ja niiden todennäköisyyksiä kolikonheitossa:

  • Todennäköisyys arvata kaksi kolikonheittoa oikein: 25 %
  • Todennäköisyys arvata neljä kolikonheittoa oikein: 6.25 %
  • Todennäköisyys arvata viisi kolikonheittoa oikein: 3.12 %
  • Todennäköisyys arva kymmenen kolikonheittoa oikein: 0.097 %

Todennäköisyys kolikon heitolla lasketaan siis seuraavan kaavan kautta: 0.5 potenssiin heittojen määrä. 

Jos verrataan kolikonheiton todennäköisyyksiä Eurojackpot lottoon niin nähdään, että toisiksi suurin voittoluokka 5 + 1 on yhtä todennäköinen saavuttaa kuin arvata kruuna tai klaava 23 kertaa oikein! Eurojackpotin päävoitto, jonka prosentuaalinen todennäköisyys jokaista pelattua riviä kohden on 0.000001 % tarkoittaa kolikonheittoon verrattuna taas sitä, että sinun tulee arvata kolikonheitto oikein 26 kertaa.