Kolikkopelit Lotto – Lunasta kolme ilmaista Eurojackpot riviä!

Suomalaisten suosikkisivusto Kolikkopelit lanseerasi lottopelit sivuillaan. Uusille asiakkaille Kolikkopelit tarjoaa huikeat kolme ilmaista riviä Eurojackpot tai 6 euroa mihin tahansa lottopeliin! Sinä päätät mihin lottoon haluat käyttää tämän tarjouksen. Kolikkopelit lotto on saapunut!lottohullut-Kolikkopelit-cta

Mistä Kolikkopelien lottotarjouksessa on kyse?

Kolikkopelit on tunnettu kolikkopelisivusto, jossa olet voinut jo useiden vuosien ajan pelata netin parhaita rahapelejä. Kolikkopelit tarjoaa nyt myös lottopelejä sivuillaan ja tämä on täysin uusi juttu! Koska loton pelaaminen Kolikkopelit.com sivustolla on uusi juttu – haluavat he kutsua kaikki uudet asiakkaat pelaamaan. Uutena asiakkaana lunastaa 6 € ilmaista bonusrahaa loton pelaamiseen.

kolikkopelit lotto kaikki bonukset lottohullut

Eikä siinä vielä kaikki! Mikäli Kolikkopelit ovat sinulle uusi sivusto, voit myös lunastaa uusien asiakkaiden talletusbonuksen. Talletusbonus tarkoittaa sitä, että saat enemmän rahaa peleihin – heti alusta saakka. Lue alta lisää miten talletubonus toimii.

Kolikkopeleillä loton virallisena valvojana toimii Vesa-Matti Loiri! Vesku käy läpi loton salat Kolikkopelien asiakkaille ja vahtii, että arvonnat suoritetaan mallikkaasti.lottohullut-Kolikkopelit-cta

Miten lunastan tarjouksen? (VIDEO)

Tämä tarjous koskee Kolikkopelien uusia asiakkaita ja se on helppo lunastaa! Seuraa näitä ohjeita tai katso video alempaa:

 1. Siirry avaamaan ilmainen pelitili Kolikkopeleille tästä
 2. Täytä tietosi huolellisesti, näin varmistat myös sen, että kun voitto osuu niin kotiutus takaisin sinun tilillesi on helppoa.
 3. Vahvista tili – kun olet täyttänyt tietosi sinun tulee vahvistaa puhelinnumerosi (tekstiviesti)

Kun ilmainen pelitilisi on avattu siirry oman tilisi ”Bonukset” kohtaan.

 1. Sieltä löydät Lotto bonuksen
 2. Aktivoi tämä bonus
 3. Huom. Sinun tulee pelata ilmaiset rivisi 7 päivän sisällä
 4. Huom. tulet palaamaan tähän kohtaan mikäli haluat käyttää talletubonuksen

Siirry Kolikkopelit sivustolla ”Lotto+” välilehdelle

kolikkopelit lotto plus

Valitse se lotto mihin haluat ilmaiset rivisi käyttäää

 1. Lottoja on yhteensä 21 erilaista
 2. Isoimmat ja suosituimmat lotot ovat Eurojackpot ja Euromillions
 3. Kannattaa myös harkita esimerkiksi Mega Millions ja PowerBall -lottoja

Jännitä tuloksia! 

 1. Pelaamasi lottorivit näet tililläsi
 2. Mikäli et halua tarkistaa itse osuiko voitto, voit vain kirjautua Kolikkopelit tilille ja näet osuiko voitto

Kolikkopelit lotto tarjouksen lunastaminen on siis helppoa. Mikäli koet ongelmia tilin avaamisen yhteydessä niin voit ottaa milloin vaan yhteyttä asiakaspalveluun sivuilla. He palvelevat sinua kellon ympäri.

lottohullut-Kolikkopelit-cta

Mitä voin voittaa (päivitetty 2.8.2018)?

Kolikkopelien lotossa voit nauttia maailman suurimmista lottopeleistä ja niiden jättipoteista. Lottojen suurimmat päävoitot, joista voit pelata Kolikkopeleillä ovat:

 • PowerBall – 160 miljoonaa euroa
 • Euromillions – 56 miljoonaa euroa
 • Megamillions – 39 miljoonaa euroa
 • Superenalotto – 20 miljoonaa euroa
 • Eurojackpot  – 18 miljoonaa euroa

Kolikkopeleillä pelaamaan 21 erilaista lottoa kuten yllä mainitsemme. Tutustu lottoihin tarkasti ja valitse suosikkisi peleihin.

Kolikkopelit lotto nykyisille asiakkaille

Vaikka tämä tarjous ja kampanja koskee vain uusia Kolikkopelien asiakkaita niin voit silti nauttia lotosta Kolikkopeleillä.

 • Mikäli et ole lunastanut ensitalletusbonusta – voit käyttää sen ja pelata lottoa.
 • Eurojackpot rivi maksaa vain 1,80 € Kolikkopeleillä!
 • Kolikkopelit järjestää paljon kampanjoita, joissa voit nauttia edullisemmistä lottopeleistä.

Aloita pelit Kolikkopeleillä tästä ja nauti suuresta lottovalikoimasta!

lottohullut-Kolikkopelit-cta

Miten hyödynnän talletubonuksen Kolikkopelit lottoon ja muihin peleihin

Talletusbonus tarkoittaa sitä että Kolikkopelit antaa sinulle bonusrahaa talletuksen yhteydessä. Uusille asiakkaille Kolikkopelien talletusbonus on 100 % 50 € asti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos talletat Kolikkopeleille rahaa 50 € pelirahaa he tuplaavat talletuksesi ja tililläsi näkyy 100 €. Tarjous on vain siis 50 € asti ja koskee uusia asiakkaita!

Bonusraha on pelirahaa jonka voit lunastaa tallettamalla rahaa Kolikkopeleille. Se on tarjous, jonka useasti vain uudet asiakkaat voivat lunastaa. Joskus bonusrahaa saavat myös nykyiset asiakkaat joten kannattaa seurata mitä tarjouksia Kolikkopeleillä.

Kolikkopeleillä pelaat loton lisäksi muita pelejä. Bonusrahan käytössä on hyvä muistaa, että bonus tulee useasti pelata uudestaan peleissä, ennen kuin voit nostaa bonusrahalla saadut voitot takaisin. Tarjous on silti varsin reilu, koska rahasi tuplataan aluksi. Huoli pois, sillä mikäli iso voitto osuu kohdallesi on matematiikka sinun puolellasi. Useat lotot (kuten Eurojackpot) palauttavat yli 50 % kaikista pelatuista rahoista takaisin voittoina.