Kinkku tuli taloon! Voita Joulukinkku ja joulukori.

Päivitys: Tämä kampanja on päättynyt. Katso uusimmat kampanjat täältä!

Kampanja jossa joulunhenki on kohdallaan! Voita joulukinkku ja joulukori Kolikkopelien ja Lottohullujen yhteistyökampanjassa. Osallistuminen on helppoa – seuraa vain vain näitä ohjeita tai lue lisää alta.

  • Rekisteröidy Kolikkopeleille ilmaiseksi tämän sivun kautta (saat yhden arpalipun arvontaan Joulukinkusta ja joulukorista).
  • Jokainen tallettamasi 10 euroa tuo yhden arpalipun lisää!

kinkku tuli taloon joulukinkku kampanja 2

Miten voitat joulukinkun ja joulukorin?

Kyseessä on Lottohullujen ja Kolikkopelien yhteistyökampanja, joten voit osallistua vain rekisteröitymällä Kolikkopelien asiakkaaksi tämän sivun kautta.  Kyseessä on arvonta ja palkintona voittajille lähtee Joulukinkku ja joulukori toimitettuna kotiin.  Arvonnassa on kolme voittajaa ja kaikille voittajille lähtee joulukinkku ja joulukori!

Kampanjan on voimassa 16.12.2018 asti – siitä hetkestä kun luet tätä 😉 Kampanja alkoi 5.12.2018. Muista siis osallistua kampanja-aikana niin olet mukana.

Miksi rekisteröityä Kolikkopeleille?

”Kinkku tuli taloon” kampanjan lisäksi Kolikkopelit tarjoaa useita etuja miksi rekisteröityä. Saat kaikki nämä edut, kampanjan osallistumisen lisäksi:

  • 500 ilmaiskierrosta Gemix kolikkopeliin
  • 100% talletusbonuksen aina 100 € asti
  • Pääsyn kattavaan pelivalikoimaan kolikkopeleistä
  • Maailmankuulut lotot yhdessä paikassa

500 ilmaiskierrosta Gemix peliin saat 50 päivän ajan – joten pelaat täysin ilmaiseksi viikkoja ja kokeilet sivustoa ilmaiseksi. Talletusbonus tuplaa rahasi, mikäli haluat pelata omalla rahalla. Muista, että jokainen 10 € talletus oikeuttaa sinut yhteen arpalippuun lisää ”Kinkku tuli taloon” arvontaa kohden.

Kolikkopelit tarjoaa todella kattavan valikoiman pelejä, uusista vanhoihin. Tämän lisäksi Kolikkopelit julkaisi lottopelit ja löydät useat suuret lottoarvonnat kuten Megamillion, Euromillions ja PowerBall lotot yhdeltä sivustolta.

joulutonttu vesa matti loiri

Kolikkopelien virallisena valvojana toimii Vesa-Matti Loiri. Useissa kampanjoissa voit myös päästä Loirin seuraan erinäisiin tapahtumiin.