Nappaa tämä tarjous ja kannusta Huuhkajat voittoon

Tämä tarjous on päättynyt. Katso uudet kampanjat, edut ja tarjoukset tästä.

Suomen jalkapallomaajoukkueella sekä koko Suomen kansalla on edessä historiallinen viikko. Huuhkajat kohtaa lauantaina Liechtensteinin kotiottelussa ja panoksena on pääsy jalkapallon EM-kisoihin 2020.

Tässä tarjouksessa voitat 1 eurolla 50 euroa mikäli Suomi voittaa ottelun! Nappaa tarjous tästä tai lue lisäohjeet alta.huuhkajat em kisoihin tarjous

Tarjouksen perustiedot:

 • Tarjouksen voit hyödyntää vain tällä viikolla Suomi – Liechenstein ottelun alkuun asti
 • Unibet tarjoaa tarjouksen kaikille uusille asiakkailleen
 • Lyö Suomen voitosta yhden euron pitkäveto – korotettu kerroin tuo sinulle 50 euron voiton mikäli Suomi voittaa
 • Eli voitat yhdellä eurolla 49 euroa puhdasta käteistä
 • Toimi näin:
  • Avaa ilmainen pelitili Unibetillä tämän linkin kautta
  • Rekisteröidy, talleta vähintään 10 euroa ja lyö Suomelle yhden euron pitkäveto

Tarjouksessa on selkeät ehdot ja voitot voit kotiuttaa heti mikäli näin haluat tehdä. Unibet on tarjonnut suomalaisille pelaajille urheiluvedonlyöntiä, kolikkopelejä sekä muita pelejä jo yli kymmenen vuotta – tällaisella kampanjalle he haluavat tarjota lämpimän alun uusille asiakkaille sivustollaan.tarjous huuhkajien matsiin suomi liechenstein 15.11

Asetelmat Suomi – Liechenstein otteluun Perjantaina 15.11.2019

Kyseessä on jalkapallon EM-kisojen 2020 toiseksi viimeinen karsintakierros. Suomella on vahvasti homma omissa käsissä sillä voitto selvästi heikommasta jalkapallomaasta, Liechensteinista varmistaa kisapaikan.

Suomen lohkotilanne EM 2020 karsinnassa tänään:

lohkotilanne suomi em 2020

Kuten mainittua – Suomi lähtee otteluun tietysti jo valmiiksi ennakkosuosikkina. Normaali kerroin Suomelle ottelussa pyörii 1.05 nurkilla. Eli tässä tarjouksessa todellakin arvo on kunnossa:

Ottelun perustiedot:

 • Suomen voitto Liechensteinista varmistaa kisapaikan
 • Ottelu pelataan 15.11.2019 kello 19:00
 • Ottelupaikkana toimii tällä kertaa Telia 5G areena Helsingissä
 • Ottelun seuraat televisiosta Neloselta tai Ruudussa ilmaiseksi sekä radiossa Yle Puheelta
 • Ottelu näytetään myös suorana isojen kaupunkien toreilla ja kuppiloissa

Lippuja otteluun on käytännössä enää mahdotonta saada ja matsi on ollut pitkään loppuunmyyty. Mikäli kurjuus yllättää ja Suomi ei jostain syystä matsia voittaisi niin muitakin mahdollisuuksia kisapaikkaan löytyy (Armenian ja Bosnia ja Hertsegovinan pisteiden menetys jäljellä olevista otteluista).

Vastaavanlaisia hulluja tarjouksia ollaan aiemminkin nähty Unibetiltä ja toivottavasti mahdollisimman nappaa myös tämän!

Suomen ”värikäs” historia jalkapallon arvokisakarsinnoissa

Suomen jalkapallomaajoukkueella on vähintäänkin värikäs historia EM ja MM -karsinnoissa. Historiallinen EM-kisapaikka todellakin olisi, sillä Suomi ei koskaan ole esiintynyt Jalkapallon arvokisoissa.

Lähimpänä arvokisapaikkaa ollaan oltu Jalkapallon MM karsinnoissa vuoden 1998 kisoihin. Pisteet Unkarista olisivat tuoneet Suomen lähelle kisapaikkaa, avannut pääsyn jatkokarsintakierrokselle.

Antero Mertarannan sanoin: ”Voi luoja paratkoon”. Unkari tasoitti flipperimaalin jälkeen ja Suomelle uusi neljän vuoden odotus seuraaviin kisoihin ja niiden karsintaan.

Toivottavasti nyt vastaavalta farssilta vältytään. Suomen aikaisemmat ottelut Liechensteinia vastaan ovat sujuneet lähes aina voitokkaasti. ”Lähes aina” tarkoittaa sitä, että otteluun ei todellakaan voi lähteä takki auki!

Suomi – Liechenstein keskenäiset ottelut (vanhimmasta uusimpaan):

2009: Suomi 2 – Liechenstein 0

2009: Suomi 1 – Liechenstein 1

2017: Suomi 1 – Liechenstein 1

2019: Suomi 2 – Liechenstein 0

Kaksi tasapeliä ja kaksi voittoa siis alla tässä otteluparissa. Nyt vain seuraava voitto kotikentällä Liechensteinista ja Suomi kisoihin!