Joulukalenteri – Luukku 17 – Onnenpyörällä viikinkimäinen voitto!

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Tämän päivän luukku tuo taas reilusti jännitystä elämään! Pääset pyöräyttämään onnenpyörää josta voitat ilmaiskierroksia upouuteen Vikings -kolikkopeliin. Voit voittaa jopa 50 käteiskierrosta (käteiskierros on ilmaiskierros, jossa voitot ovat heti sinun!).  Avaa 17 luukku iGame.comilla ja pyöräytä Vikings kolikkopelin onnenpyörää. Nappaat luukun iGame kolikkopelisivustolta ja onnenpyörää voit pyöräyttää ilmaiseksi iGamen täysin uutena – ja jo vanhana asiakkaana.joulukalenteri luukku seitsemantoista

Näin pyöräytät Vikings kolikkopelin onnenpyörää!

Vain tänään voimassa oleva luukku on teille, kaikista kilteimmille tontuille 😉 Tämäntasoista etua et yleensä näe joulukalenterimme luukuissa vaan tämä on todellakin aivan huippuetu ja se on voimassa vain tämän päivän! Mikäli et ole vielä iGame.comin asiakas niin aloita ilmainen rekisteröityminen tästä.

Päästäksesi pyöräyttämään onnenpyörää, tulee sinun vain löytää itsesi Vikings kolikkopeliin. Pelasimme ilmaiskierrokset itse ja voitimmekin niillä vajaa 10 euroa! Katso video:

Avaa ilmainen pelitili ja pyöräytä onnenpyörää

Onnenpyörässä voit tänään voittaa ilmaiseksi jopa 50 ilmaiskierrosta. Ja muista, voitot pidät sinä. Kokeile itse!

Uusi Vikings kolikkopeli

Kuten pelin nimi kertoo niin liikutaan viikinkimäisissä tunnelmissa. Mikäli tiedät ”Vikings” nimisen TV-sarjan niin tämä peli perustuu juuri siihen. Vikings sarjassa ovat myös näytelleet Jasper Pääkkönen ja Peter Franzen. Vaikka heidän hahmoja ei kolikkopelissä nähdä niin on Vikings peli suomalaisille todella mielenkiintoinen, uusi peli.

vikings peli suuri voitto

Vikings kolikkopelin peruspelissä on 243 mahdollista voittolinjaa ja kolme erikoikois, eli bonuspeliä. Bonuspeleissä voit voittaa isosti ja voittojen mahdollisuus myös moninkertaistuu.

Kokeile itse! Pyöräytä onnenpyörää.

Bonuspelin nimi Vikings kolikkopelissä on ”Raid spins” eli ns. ”hyökkäyskierrokset”. Tämä kuvastaa viikinkien agressiivista luonnetta kun he lähtevät sotaan.

vikings peli bonusfunktio

Peruspelin voitot voivat nousta todella suuriksi. Eri symbolit tuovat tietysti erikokoisia voittoja Vikings pelissä. Sarjan päähahmot myös tuovat tässä kolikkopelissä parhaat palkinnot. Viikinkien kuningas, hänen vaimonsa ja sitten Loki ovat niitä symboleita mitä kaipaat voittolinjoillesi.

vikings peli scatter toiminnallisuus

Kun rekisteröidyt kasinosivustolle niin tältä näyttää Vikings pelin ensinäkymä. Päähahmot ja kaikki voitot näet helposti myös klikkaamalla pelin ohjeistusta peliruudun vasemmasta alakulmasta.

Kokeile tänään ilmaiseksi!

vikings kolikkopeli peliruutu

Muut iGamen joulutarjoukset

Perinteinen kolikkopelisivusto iGame tarjoaa paljon bonuksia uusille asiakkaillee. Mikäli olet jo tämän sivuston asiakas niin huoli pois, sillä kaikki joulukalenteritarjoukset koskevat myös sinua. Uutena asiakkaana saat iGamelle seuraavia etuja:

  • 450 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen jälkeen.
  • 200%, 300% tai jopa 400% ensitalletusbonuksen – valitse sopiva itse.

Aloita tästä! Rekisteröidy ilmaiseksi.

Tässä vielä kertauksena uusasiakastarjouksien ehdot iGamella:

Ilmaiskierrokset saat heti rekisteröitymisen jälkeen, 15 ilmaiskierrosta päivässä 30 päivän ajan Fire Joker peliin. Ensitalletusbonuksen voit valita itse! 400% talletusbonus tarkoittaa, että viisinkertaistat pelirahasi kolikkopeleihin.

Tarjouksissa pätee bonusehdot, joten sinun tulee kierrättää voittamasi rahat bonusrahalla ensin, ennen kotiuttamista.

Oikein mukavia pelihetkiä! Muista, että iGamen Vikings onnenpyörä on pelattavissa ilmaiseksi vain tänään! Kokeile nyt tästä linkistä.