Joulukalenteri – Luukku 11 – Timanttinen kierros joka päivä!

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Tämän päivän luukku on hyödynnettävissä nyt ja koko loppukuun! Oletkohan jo nähnyt sen? Pelisivusto Kolikkopelit siis tarjoaa yhden ilmaiskierroksen, joka päivä joulukuun ajan. Suuntaa tiesi lunastamaan tämä etu! Ilmaiskierroksen saat joka päivä Kolikkopeleillä uutena, sekä jo vanhana asiakkaana.

Ilmaiskierros joka päivä – mistä on kyse?

Mikäs sieltä nurkan takaa pilkisti? Oliko se tonttu vai jotain muuta. Jotain kimaltelevaa se oli! Se on ilmaiskierros timanttiseen Merry Xmas kolikkopeliin. Siirry tästä suoraan Kolikkopelien joulukalenteriin tai katsasta tästä video, kuinka lunastat tämän edun – joka päivä!

Avaa ilmainen pelitili ja nappaa kierroksesi!

Ilmaiskierroksen lunastat joka päivä! Katso myös muut joulukalenterin edut helposti tästä.

Muut joulutarjoukset Kolikkopeleillä

Edut eivät Kolikkopeleillä onneksi lopu päivittäiseen ilmaiskierrokseen joulun aikana. Mikäli et ole vielä Kolikkopelien asiakas niin pystyt nappaamaan kaikki nämä edut, ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen:

  • 500 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen jälkeen.
  • Pelikassa tuplana – ensitalletuksen yhteydessä.

Aloita tästä! Rekisteröidy ilmaiseksi.

Eli nappaat mahtavia etuja uutena asiakkaana Kolikkopeleille. Ja mikäli olit jo asiakas niin joulukalenterin lisäksi nappaat usein vaihtuvia etuja.

Tämän lisäksi on tärkeää muistaa, että Kolikkopeleillä pelaat myös lottoa, jossa virallisena valvojana toimii Vesa-Matti Loiri. Maailman suurimmat lottoarvonnat yhdestä paikkaa! Kampanjat kuten Joulukinkku kampanja varmistavat sen, että jännitystä peleissä on joka viikko.