Joulukalenteri – Luukku 1- Viisi käteiskierrosta

Näin kun luukku 1 on jo avattu voit siirtyä katsomaan parhaat joulukampanjat kuten Casinohuoneen joulukampanja ja Kolikkopelien joulukampanjat.

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Ensimmäisen luukun alta paljastuu 5 käteiskierrosta kolikkopeliin. Pelisivusto Unibet tarjoaa kaikille asiakkailleen 5 ilmaiskierrosta – voitot pidät sinä!

joulukalenteri luukku yksi

Näin lunastat viisi käteiskierrosta Unibet joulukalenterin ensimmäisestä luukusta

Unibet tarjoaa ilmaiset kierrokset kaikille asiakkailleen Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi. Mikäli et ole vielä Unibet asiakas avaa ilmainen pelitili tästä ja siirry joulukalenteriin.

Avaa ilmainen pelitili ja lunasta kierrokset tästä!

Viisi ilmaista kierrosta ovat todellakin täysin ilmaiset ja saat pitää kaikki mahdolliset voitot! Kyseisistä ilmaiskierroksista käytetään nimeä ”käteiskierrokset” – tämä tarkoittaa ettei voitoilla ole mitään kierrätysvaatimuksia.

Mikäli olet jo Unibetin asiakas niin sinun tulee vain siirtyä joulukalenteriin tästä linkistä. Avaa luukku ja pelaa kierrokset! Onnea peleihin. Näin pelaat ilmaiskierrokset (video):

Siirry suoraan Unibetin joulukalenteriin tästä!