Joulukalenteri – Bonusluukku 11 – 5 käteiskierrosta Vikings peliin

Päivitys! Tämä kampanja on päättynyt. Viking peliin pääset käsiksi kuitenkin mukavasti esimerkiksi uudessa pika kasinossa.

Lottohullujen joulukalenteri kokoaa kasaan netin parhaat joulukalenterit ja niiden tarjoukset. Facebook sivuillamme osallistut arvontoihin ja joulumielen jakoon.

Päivän numero 11 kohdalla avautuu myös bonusluukku. Se paljastaa 5 ilmaista käteiskierrosta uuteen Vikings kolikkopeliin! Ilmaisissa käteiskierroksissa pidät kaikki voitot itse.

Tiedätkö Viking televisiosarjan? Jasper Pääkkösen ja Peter Franzenin tähdittämä suosikkisarja nyt kolikkopelinä! Käteiskierrokset lunastat Unibetin sivustolla, uutena ja jo vanhana asiakkaana.joulukalenteri bonusluukku yksitoista

Näin nappaat viisi käteiskierrosta Unibetin joulukalenterin luukusta

Mikäli et ole vielä Unibet asiakas niin avaa ilmainen pelitili tästä ja siirry joulukalenteriin. Tässä näet videolla miten käteiskierrokset lähtevät rullaamaan uutuuspeli Vikingsiin:

Avaa ilmainen pelitili ja lunasta kierrokset tästä!

Mikäli olet jo Unibetin asiakas niin sinun tulee vain siirtyä joulukalenteriin tästä linkistä. Avaa luukku ja pelaa kierrokset! Onnea peleihin.

Vikings kolikkopeli pohjautuu suosikkitelevisiosarja Vikingsiin. Viikinkiteemaisessa televisiosarjassa ovat olleet mukana myös suomalaistähdet Jasper Pääkkönen ja Peter Franzen. Pääkkönen vähän isommassa roolissa kuin Franzen.

Siirry suoraan Unibetin joulukalenteriin tästä!

Unibetin joulukalenteri on jo tuonut monia päivittäisi etuja – toivottavasti olet ollut mukana nauttimassa niistä. Sivustolta löydät perinteisten kolikkopelien lisäksi Bingon, Lottopelit sekä Urheiluvedonlyönnin.