Joulukalenteri 2019 – Luukku 20 – Joulun parhaat ilmaispelit

Tervetuloa Joulukalenterimme luukkuun 20. Tänään kun heräsimme niin kävimme taas läpi tarjouksia – oikein kunnolla. Onneksi bongasimme tämän: Käytimme itsekin Unibetin joulukalenterista 5 käteiskierrosta (videon löydät alapuolelta).

Hyppää tästä suoraan Unibet joulukalenteriintai lue tarkat ohjeet alta. Parasta näissä ilmaiskierroksissa on se, että pidät voitot heti itse! (ei kierrätysvaatimuksia).joulukalenteri 5 kateiskierrosta tarjous

Näin nappaat ilmaiskierrokset (katso myös video!)

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetille pelitiliä avaa se ilmaiseksi tästä. Unibet on pitkän linjan vedonlyönti ja kolikkopelisivusto, jossa pelaat myös bingoa ja pokeria!

Katso tästä video miten kävi kun itse pelasimme kierrokset:

Sinun tulee siis toimia näin, jotta pelaat itse ilmaiskierrokset:

  • Avaa ilmainen pelitili Unibetille mikäli sinulla sitä ei vielä ole
  • Siirry Unibetin joulukalenteriin tästä
  • Hyväksy tarjous tilisi tiedoissa
  • Pääset tämän jälkeen suoraan pelaamn käteiskierrokset

Mitä ovat käteiskierroset?

Kuten ilmaiskierrokset, ne ovat ilmaisia mutta niissä ei ole kierrätysvaatimuksia. Eli voit vaikka samantien nostaa voittosi 🙂

Aloita tästä - Siirry Unibetin joulukalenteriin

Nappaat myös huippubonuksen Unibetille

Kuten nähdään niin Unibet tosiaankin palkitsee pelaajiaan. Myös tarjous uusille tilin avaajille on huippu! Voit napata 200% talletusbonuksen – eli kolminkertaistaa pelivarasi uutena asiakkaana kolikkopeleihin.

Siirry Twinille tästä

Unibet on Suomessa tosi pinnalla oleva yritys ja se sponsoroi esimerkiksi Mika Häkkistä, JVG -bändiä, Esa Tikkasta ja monia muita. Tämä on sivusto johon voit luottaa!