Joulukalenteri 2019 – Luukku 19 – Ilmainen Joulupeli

Tervetuloa Lottohullujen Joulukalenterin luukkuun numero 19. Tänään esittelemme ilmaisen Joulupelin, joka sai omat ajatuksemme ja muistomme palaamaan perinteisiin joulunajan lautapeleihin.

Hyppää tästä suoraan pyöräyttämään noppaa tai lue tarkat ohjeet alta. Tämä on täysin uusi joulunajan peli ja me ainakin nautimme tästä.joulukalenteri tarjous LUUKKU 19

Näin pyöräytät tätä uutta Joulupeliä

Pelataksesi  ilmaista Joulupeliä sinun tulee vain siirtyä Twin pelisivustolle ja luoda ilmainen pelitili tästä.

Twinin etusivulla näet mainoksen joulupelistä, josta siirryt helpoiten peliin. Tässä mitä etsit:ilmainen joulupeli

Pääset heittämään pelissä noppaa 9 tunnin välein. Tässä Lottohullujen tämän päivän heitot:joulupeli uusi heitto

Ensimmäisellä heitolla päädyimme ”Onnen nopat” ruutuun ja saimme uuden heiton välittömästä. Uusi heitto toikin sitten tänään Joulupelissä makean voiton:voitto joulupelista

Voitimma 10 ilmaiskierrosta Jingle Bells -peliin 🙂 Nuo oli myös todella helppo heti napata, klikkasimme vain ”Lunasta” ja päädyimme heti pelaamaan kierrokset:voiton lunastus joulupelissa

Aloita tästä - Pelaa Joulupeliä

Mitä voin Joulupelissä voittaa?

Joulupeliä voit tosiaan pyöräyttää kahdesti päivässä, 12 tunnin välein. Päävoiton tässä ilmaisessa pelissä nappaat jos pääset maaliin eli pelilaudan loppuun ennen 3. tammikuuta 2020.

Päivittäisiä voittoja irtoaa seuraavasti:

  • Ilmaiskierroksia
  • Ilmaisrahatarjouksia

Maalissa odottaa 50 ilmaiskierrosta. Kokeile pääsetkö sinä joulupelin loppuun! Joka päivä kun palaat heittämään noppaa jatkat tietysti edellisestä paikasta johon jäit.

Joulun ajan Twin tarjoaa myös seuraavan bonusboostin kaikille uusille asiakkaille: 200 € bonus ja 200 Book of Dead – ilmaiskierrosta. Tuokin on aika maittava 🙂 Lähde siis peleille.

Siirry Twinille tästä

Lottohullujen joulukalenteripäivitys: Tässä vielä kertauksena mitkä joulukalenterimme luukut ovat vielä avoinna! Seuraa näitä linkkejä mikäli tämä Joulupeli ei sinua niin kiinnostanut: