Joulukalenteri 2019 – Luukku 1 – Aloita Joulu iloisesti

Ho ho ho rakkaat Lottohohoho… Lottohullut! <3 Oon taas se aika vuodesta kun voimme rauhoittua nauttimaan läheisistämme sekä myös omasta rauhastamme. Toivottavasti kuitenkin pysyt Lottohullujen mukana koko Joulun.

Tervetuloa siis Joulukalenteriimme. Tässä tämän päivän, eli Joukalenterin Luukku numero 1. Siirryt myös tästä suoraan tähän täysin ilmaiseen tarjoukseen.fiestan joulutarjous joulukalenterin luukku 1

Kyllä eli täysin ilmainen tarjous kyseessä!

Näin nappaat joulukalenteri tarjouksen numero yksi

Joulukalenterin luukun numero yksi takaa tosiaan löytyi 12 euroa täysin ilmaista pelirahaa kolikkopeleihin. Tämän tarjouksen tarjoaa LaFiesta pelisivusto.

Näin nappaat täysin tämän Joulun avaavan  ilmaistarjouksen:

  1. Avaa täysin ilmainen pelitili tämän linkin kautta
  2. Huomaa: Sinulla on uniikki bonuskoodi, joka on esitäytetty.
  3. Täytä yhteistietosi
  4. Tärkeää: Vahvista sähköpostisi rekisteröinnin jälkeen

Tämän jälkeen pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla sisään ja pelaamaan ilmaiset rahat!

Nappaa 12 euroa riihikuivaa tästä!

Huomionarvoisena seikkana on pelit mitä voit ilmaisrahalla pelata. Kun kirjaudut pelitilillesi niin näet kolikkopelit ja niiden yläpuolella kategoriat:
pelit mita voit ilmaisrahalla pelataValitse näistä kategorioista ”Bonus” ja voit kokeilla onneasi ilmaisella 12 eurolla kaikissa näistä!

Hulluttelu luukun 1 kohdalla ei lopu siihen!

Tämä tarjous jatkuu vähän pidemmälle. Sillä ilmaisen pelirahan lisäksi lunastat myös nämä edut:

  • Saat käyttämällä tämän tarjouksen uniikin 12 euron tarjouksen myös huikean 400% talletusbonuksen kolikkopeleihin

Siirry tästä nappaamaan bonus

Tämä tarkoittaa sitä että voit viisinkertaistaa panoksesi mikäli haluat kokeilla omalla rahalla pelaamista LaFiestalla. Aika huikeaa sillä tämänkaltaisia bonuksia ei juuri tipu (Huom. kaikki parhaat ajankohtaiset tarjoukset näet Tarjoukset -sivullamme). Vain harvoin, kuten viimeisimmässä Eurojackpot artikkelissamme olemme linjanneet yhtä hyviä ja isoja bonuksia.fiestan oma joulukalenteri

LaFiesta tarjoaa myös jatkuvan Joulukalenterin omalla sivullaan. Nappaa myös siitä päivittäisiä tarjouksia! Valitettavast Lottohullut ei saanut käsiinsä kaikkia tulevia tarjouksia mitä heidän omasta kalenterista löytyy. No mutta, jääpä Joulun muille päiville sitten ihmeteltävää!