Hyppää Maku mörkön kelkkaan lauantaina

Turun oma mörkö, Vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa rinkiin, isoihin valoihin lauantaina Tukholmassa. Lottohullut haluaa jatkaa urheilun juhlaa ja povaa Makwanin voittoa! Nappaa tämä tarjous otteluun, täysin ilmaiseksi: Pelaa 5 euron ilmaisveto Makwan Amirkhanin otteluun.makwan morkoNäin nappaat ilmaisvedon illan otteluun:

Aloita tästä!

Makwan ”Mr. Finland” Amirkhani palaa rinkiin voittojen tielle

Makkwan Amirkhanilla on monta lempinimiä ja Lottohullut halusi antaa hänelle uuden – Turun Mörkö! Mr. Finland, Maku ovat ehkä niitä vähän perinteisimpiä lempinimiä. Mutta otetaan Turun Mörkö nyt käyttöön.

17 ottelemastaan kamppailusta Amirkhani on voittanut 14. Mies tuli kokokansan huulille hurjalla 8 sekunnin tyrmäyksellään vuonna 2015. Tämäkin tapahtui Tukholmassa.

Lauantain vastustajalle ottelija ei anna liikaa mahdollisuukia. Tässä Makun kommentit tulevasta vastustajastaan:

Syön tuommoisen ihmisen elävältä – lähde: Yle

Voitto tässä kamppailussa, jossa vastustaja (ihminen joka syödään elävältä) Chris Fishgold tulee otteluun 18 voittoa takanaan, ei tule kuitenkaan olemaan helppo. Kannustetaan Maku Mörkö voittoon!

Tarjouksen takana Betsafe

Esittelemämme tarjous on voimassa vain lauantaina 1.6.2019 ja sen tarjoaa Betsafe. Betsafe on suomalaisille suunnattu pelisivusto, joka on myös suomalaisen Makwan Amirkhanin sponsori.

Sivusto toimii myös ruotsissa, jossa sillä on pelilisenssi.

Aloita pelit Betsafella tästä!