Hullu viikko päätökseen

Viime viikolla nähtiin monta, monta voittajaa! Viikko 18 eli tuota edeltävä viikko toi 8 miljoonan potin Suomeen lauantailotossa ja jatkot menivät sitten Eurojackpotissa kun potti oli äärilukemissa eli 90 miljoonassa eurossa.

Viime viikolla osui sekä Eurojackpotin että lauantai loton päävoitto! Eurojackpot tosiaan voitettiin, mutta ei Suomessa! Suomi kuitenkin voitti muualla – meinaan jääkiekossa. Kaapo Kakko pitää Slovakiassa omia maalikarkeloita. Tällä viikolla mukaan liittyy Euroviisu karkelot.

Muista liittyä mukaan Lottohullujen Euroviisut arvontaan ilmaiseksi! Liity mukaan tästä.

Eurojackpotin 90 miljoonan jättipotti tippui

Eurojackpotin 90 miljoonan jättipotti meni jakoon. Kaksi oikein pelattua 5+2 riviä löytyi Puolasta ja Saksasta.

Molempiin siis lähti 45 miljoonaa euroa. Oikea rivi oli: 5, 7, 15, 19, 29 ja tähtinumeroina 3 ja 8. Suomeen jäi vain kaksi hajavoittoa 5+0 oikein tuloksilla. Mikkelissä ja Vantaalla juhlittiin näitä!

Perinteisen lauantailoton päävoitto osui myös toisena perättäisenä viikkona. 1.2 miljoonaa 7 oikein tuloksella pelattiin missä muuallakaan kuin Tampereella.

Jatkuuko Suomen dominointi myös Euroviisuihin?

Suomi aloitti Jääkiekon MM-kisat kahdella voitolla Kanadasta ja Slovakiasta. Huikeaa suorittamista Suomen joukkueelta. Joukkueesta uutisoidaan paljon ja pitää pitää mielessä, että vaikka muilta joukkueilta saattaa löytyä tähtikatrasta, Suomen joukkue on yhtenäinen.

Lue tästä Lottohullujen 5 vinkkiä kisoihin!

Tällä viikolla lähdetään kisailemaan myös perinteisesti Euroviisuissa! Suomea edustaa Darude. Darude yrittää karsia tiensä finaaliin tiistain 14.5 semi-finaalissa.

Osallistu tästä Lottohullujen Euroviisut arvontaan – Mikä maa voittaa?

Eli riittää sitä tälläkin viikolla paljon seurattavaa ja jännitettävää vaikka isot lottopotit menivätkö. Eikö vain?

Mitä luulet riittääkö Suomella rahkeet Euroviisujen finaaliin? Ennustukset eivät itseasiassa ole hyvät kun esiinnytään noin aikaisessa vaiheessa semi-finaaleja, mutta toivottavasti Darude pystyy jättää jäljen yleisöön ja tuomaristoon.