Nappaa Casumon puput pussiin tässä kampanjassa!

Pääsiäisen kunniaksi makoiset, suklaiset puput saapuvat ilmaiskierrosten muodossa sinulle! Lunasta 20 ilmaiskierrosta ja jopa 2 000 € bonusta helposti tässä Casumon kampanjassa. Aloita ilmainen rekisteröityminen tästä.

kampanja kansikuva casumo

Mistä Casumon kampanjassa on kyse?

Casumo tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen 20 ilmaiskierrosta, täysin ilmaiseksi heti rekisteröitymisen jälkeen. Bonusrahaa irtoaa jopa 2 000 € mikäli haluat pelata omalla rahallasi.

Ilmaiskierrokset lunastat rekisteröitymisen jälkeen pelissä ”Book of Dead”, joka on todella suosittu kolikkopeli.

Nappaa ilmaiskierrokset tästä!

Mitä tarkoittaa 2 000 € bonusrahaa?

Casumo tarjoaa kampanjassa 100% talletusbonuksen aina 2 000 € asti. Eli talletat sitten 100 € tai 2 000 € niin rahasi tuplataan.

Kampanjan lunastaminen

On helppoa! Seuraa tätä linkkiä Casumon sivustolle ja aloita rekisteröityminen. Tämän jälkeen löydät Book of Dead -pelin esimerkiksi ”Suositut” tai ”Kolikkopelit” -kategorioista.

Yleensä löydät Book of Dead -pelin ja pelaat ilmaiskierrokset heti Casumon etusivulla:

casumo book of dead ilmaiskierrokset

Ilmaiskierroksien voittoihin ja bonusrahaan liittyy seuraavat ehdot: voitot tulee kierrättää 30-kertaisesti. Eli tuokin oli melko helppo ymmärtää! 🙂 Pienin mahdollinen talletus bonusrahan (100% bonuksen) lunastamiseen on 10 euroa.

Aloita tästä!

Mitä muuta minun pitäisi tietää tästä kampanjasta?

Casumo on pitkän linjan pelisivusto ja toteuttaa pelit mukavassa ympäristössä. Sivuston asiakkaana nautit vaihtuvista kampanjoista, eduista ja tarjouksista.

Sivusto on toiminut jo vuodesta 2012 lähtien ja sen takana on tarinaa! Maaliskuussa sivustolla voitettiin jopa 2 000 isoa voittoa. Iso voitto tässä tapauksessa on tarkoittanut, sitä että kolikkopeliin laitettu panos on voittanut yli 2 000 kertaisesti! Huh, osuisipa tuollainen voitto kohdallemme.

Merkittävin ja isoin näistä oli 0.20 € panoksella voitettu 5 582,61 €. Kova voitto!

Aloita pelit Casumolla tästä!