5 vinkkiä lotosta nauttimiseen

Lottohullut ottaa loton pelaamisen tosissaan ja aina on voitto mielessä. On kuitenkin tärkeä myös tosissaan nauttia pelaamisesta eikä sitä saa ikinä ottaa liian tosissaan. Jos voitto osuu – Mahtavaa! Mikäli ei niin ollaanpa tiedostettu tosiseikat ja nautittu pelaamisesta.

Tässä Lottohullujen neljä vinkkiä miten saat loton pelaamisesta parhaat puolet irti ja nautit pelaamisesta!

Pelaa kimppalottoja – jännitä yhdessä

Herätä henkiin vanha perinne kimppaloton peluusta. Kerää ympäriltäsi porukka ja laittakaa rivit vetämään.

Valitse henkilöt joiden kanssa oleminen on luontevaan ja kenen kanssa haluat olla yhteydessä myös viikonloppuisin 🙂 Myös työkaverit ovat hyvä ympyrä kimppalottoon. Voitte sitten maanantaina iloita jos voitto osuu!kimppalotto kavereiden kanssa

Kimppalotossa myös riski jaetaan (samoin voitot). Tämä sopii mainiosti siis myös budjettiisi jo vaikka nykyisten lottopelien päälle.

Pelaa aina omien varojen puitteissa

Tärkeä kohta ennen kuin aletaan nauttimaan lotosta ja rahapeleistä sen enempää. Muista aina pelata omien varojen puitteissa. Mikäli tarvitset apua niin esimerkiksi Peluuri auttaa aina tarpeen tullen.

Lottohullut suosittelee budjetointia viikottaisiin ja kuukausittaisiin rahapeleihin. Laske vain auki kuinka paljon voit sijoittaa lotto ja muihin rahapeleihin.

Pidä siis lompsasta huoli!pelaa omien varojen puitteissa

Keksi hauskoja tapoja lottonumeroiden tarkastukseen

Kaikkihan meistä pihistää! Pihistys tarkoittaa sitä, että kurkkaat aina yhden numeron kerrallaan osuiko numero lapullesi.

Anna lasten tai lastenlapsien tarkastaa rivisi – mikä ilo siitä syntyykään pienemmille!

Voit myös tarkastaa ovatko numerosi ikinä osuneet oikein isosti! Netistä löytyy palveluita joihin voit syöttää numerosi ja tarkastaa miten numerosi ovat aikojen saatossa osuneet.

Onko sinulla muita hauskoja tapoja lottonumeroiden tarkistukseen? Kommentoi alle tai Facebook sivuillemme.

Tutustu statistiikkaan ja odota odottamatonta

Lottohullut on aikojen saatossa tutustunut moneen eri statistiikkaan mitä tulee lottoon ja lottonumeroihin. Katso esimerkiksi vuoden 2018 onnekkaimmat lottonumerot tästä.

Tiedosta realismi siitä, että joka viikko uudessa arvonnassa todennäköisyydet numeroiden nostolle ovat aina samat – Vaikka tähdet saattaisivatkin sanoa mitä tahansa 😉

Tiedosta tämä, mutta pidä mielessä myös se, että lottoa voi pelata fiksusti. On tapoja millä voit esimerkiksi parantaa päävoiton mahdollisuuksia. Aloita tutustumalla tähän statistiikkaan tilamaalla Lottohullujen Lotto-opas. Tilee Lotto-opas ja uutiskirjeemme tästä:

Ota hyvä asento ja rentoudu

Onkos se jo arvonnan aika? Kyllähän se pitää vieläkin paikkansa, että lottoarvonnan seuraaminen suorana lähetyksenä on jännittävää.nosta jalat ylos ja nauti

Ota mukava asento, nosta jalat ylös ja laita televisio päälle. Pihistit tai et, kyllä se lottolähetyksen seuraaminen aina vähän jännittää.

Kommentoi, miten itse nautit lottopeleistä parhaiten?

Kurkkaappa alaspäin ruudulla. Siellä on kommenttikenttä – kyllä vain! Kommentoi mitä mieltä olit artikkelistamme ja vinkeistä. Kerro myös mikäli sinulla on omia tapoja nauttia lottopeleistä.